Cum sa faci un leagan dintr-un scaun?

Idei originale pot fi implementate la orice pas. Totul tine de imaginatia noastra si de cat de inventivi suntem. Proiectele din categoria celor pe care le facem singuri (DIY- do it yourself) sunt excelente pentru zilele de vara cand putem explora diverse optiuni pentru a infrumuseta spatiul si a crea lucruri originale.


Deschide Galeria

Copiii adora leaganele. Te-ai gandit vreodata cum sa faci un leagan dintr-un scaun? Ei bine, acum e momentul sa le faci pe plac si sa le oferi o bucurie pentru vacanta de vara.

In primul rand alegeti un copac rezistent din curte. Apoi mergeti la cumparaturi. Cautati funii si doua carlige rezistente pentru a le fixa de copac. Pentru un plus de efect, cautati funii colorate, cei mici vor fi incantati. Apoi alegeti scaunul; daca nici un scaun vechi din casa nu vi se pare potrivit pentru aces proiect, mergeti in magazinele care vand antichitati si negociati un pret bun. Sau dati de stire printre vecini; cei care renoveaza vor dori sa scape de vechile piese de mobilier.

Pentru a-i da o noua fata scaunului, vopsiti-l intr-o culoare vesela, pe placul copiilor. Ii puteti implica chiar si pe ei in acest proiect. Pasul urmator este de a elimina picioarele scaunului si pastra doar sezutul si spatarul. Gauriti in locurile prin care vor trece funiile si apoi legati-le cu putere pentru a va asigura ca nu se vor produce accidente. Selectati cu atentie inaltimea leaganului, astfel incat sa nu fie greu accesibil pentru copii.

In galerie va prezentam setul de fotografii cu proiectul detaliat. Spor la treaba! 

Sursa foto: thisdiylife.wordpress.com

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...