23 de modele de leagane si balansoare pentru gradina

Curtea ta are nevoie de un element in plus pentru relaxare, deoarece se apropie vara si vei petrece din ce in ce mai mult timp afara, bucurandu-te de natura si de compania familiei si a prietenilor dragi care vin sa te viziteze.

Deschide Galeria

Desi mobilierul de gradina este absolut necesar pentru a putea petrece timp in propria curte sau gradina, intr-un mediu confortabil, pe langa un foisor si un hamac, ar fi indicat sa alegi un model modern de leagan sau balansoar, care sa fie confortabil si cu un design placut.

Cei care vor veni la tine acasa se vor bate pentru locul in balansoar, iar tu te vei bucura cand vei vedea cat de apreciata este gradina ta, cand vine vorba de petrecerea timpului liber in serile calduroase de vara.

Un alt factor important prin amplasarea unui leagan in curte sau in gradina este ca vei fixa un ambient de relaxare, o oaza linistita in care sa te poti detensiona de tot stresul si sa scapi de toata oboseala de pe parcursul unei zile.

Leaganul poate fi locul perfect pentru lectura, unde vor curge paginile una dupa alta, din romanul tau preferat, pe care il citesti afara, asteptand o briza racoroasa. Vei fi mai aproape de natura si te vei bucura de orice moment petrecut acasa, in curte sau in gradina, alturi de prieteni sau singur.

Poti instala un leagan legandu-l de crengile unui copac, cu ramuri groase si stabile sau poti opta pentru un balansoar mobil, pe care sa il poti muta constant, in functie de soare, pentru a te bucura de lumina pe intreaga durata a zilei.

Leaganele reprezinta o idee potrivita, benefica pentru relaxarea ta si este un element care va imbunatati modul in care iti petreci timpul liber, iar daca te decizi sa iti achizitionezi unul, gandeste-te ca acesta trebuie sa se integreze perfect cu designul exterior al gradinii tale.

Sursa foto: pinterest

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole