Cum sa-ti decorezi camera de camin

Inceputul anului universitar se apropie cu pasi repezi. Multi dintre studenti deja au inceput cautarile sau si-au gasit deja locul pe care il vor ocupa pe parcursul celor trei sau patru ani de studentie.

Deschide Galeria

Probabil ca te gandesti si tu cum iti vei amenaja camera astfel incat sa fie cat mai confortabila si placuta. Iata ce iti propunem noi.

Camera de camin sau apartamentul in chirie este de obicei impersonal si necesita de cele mai multe ori modificari mai mari sau mai mici. Dupa igienizarea obligatorie, vine si momentul sa-ti personalizezi camera. Gandeste-te la lucruri care te reprezinta, la acele obiecte cu care te identifici, eventual cele preferate de tine. In afara laptopului sau computerului, bineinteles.

Desi poate nu te-ai gandit la asa ceva, lenjeria de pat este importanta pentru starea de spirit si pentru un somn de calitate. Asa ca alege lenjerii cu modele geometrice, puternic colorate pentru starea ta de bine. Daca patul si spatiul iti permite, alege si cateva perne decorative pe care le poti personaliza chiar tu daca doresti, sau alege alte variante disponibile.

Alege un poster pe care sa-l fixezi pe perete. Este un perfect de a umple spatiul gol si mai ales de a imbraca peretii anosti. Poti de asemenea sa vopsesti peretii camerei in culorile preferate. Daca vei avea colegi, cere-le acordul pentru ca toti sa fie de acord cu schimbarile pe care vrei sa le derulezi.

O alta metoda simpla de a-ti personaliza spatiul este sa montezi pe perete sau in dreptul biroului fotografii cu orice tematica doresti. Sau un panou decorativ pentru chestiile dragute si care te vor inspira intr-un fel sau altul.

Daca esti o persoana nostalgica, adu cu tine cateva obiecte personale care sa-ti reaminteasca de acasa. Daca nu te regasesti in aceasta descriere, atunci e momentul sa-ti arati independenta si sa pornesti chiar tu un proiect DIY (do it yourself) prin care sa-ti pui amprenta personala. Suntem siguri ca va fi un motiv de mandrie in fata colegilor si a parintilor. Arunca o privire printre imaginile din galerie pentru mai multa inspiratie. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole