Cum sa-ti organizezi mai bine lucrurile in casa

Te-ai saturat de lucrurile imprastiate si de dezordine prin dulapuri si sertare? Am selectat o serie de idei care sa te ajute cu o mai buna organizare. Iata ce poti face.

Deschide Galeria

Sorteaza hainele

Foloseste eficient spatiul din sertare. Exista variate metode de organizare, una din cele recomandate fiind aceea a organizarii pe categorii; asaza lucrurile pe verticala, astfel vor incapea mai multe, dupa cum vei putea vedea in imaginea din galerie.

Organizatoare pentru sertare

Ca sa-ti ordonezi mai bine hainele intr-un sertar, foloseste organizatoare cu compartimente, precum cele din imagini. Iti vor fi utile ca sa-ti gasesti mai repede sosetele, manusile, esarfele sau curelele.

Separatoare pentru diferite lucruri

Ti se intampla des sa ratacesti prin casa ochelarii de soare, cheile masinii, pixul sau facturile? Cu ajutorul separatoarele de sertare vei pastra ordinea in toate aceste obiecte. Le poti folosi in aceeasi masura si pentru accesorii, bijuterii sau produse de machiaj.

Sertare organizate si in bucatarie

Acum ca ai restabilit ordinea intre haine si accesorii, sa trecem la bucatarie. Si aici ai nevoie de a sorta tacamurile, ustensilele, condimentele, farfuriile si tigaile astfel incat sa poti prepara alimentele intr-un mod eficient. Exemplele din galeria de mai sus sunt edificatoare in acest sens. Organizeaza cratitele in functie de marime si adancime si asaza capacele in suporturi speciale.

Alege separatoare pentru sertarele de condimente sau pentru cele cu tacamuri si ustensile. In aceeasi masura, ai nevoie sa iti creezi un sistem de organizare si pentru camara, in cazul in care aici se afla principala zona de depozitare a obiectelor voluminoase din bucatarie.

Foloseste de cutii sau cosuri de diferite marimi ca sa-ti stochezi lucrurile atunci cand nu le folosesti o perioada indelungata. Triaza obiectele sau hainele pe care nu le mai folosesti ca sa obtii mai mult spatiu pentru lucrurile importante.

Sursa foto: elmueble

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole