Decoratiuni de sarbatori – idei pentru amenajarea de Craciun

Se apropie cea mai frumoasa perioada din an – sarbatorile de iarna. E momentul cand impodobim casa si ne pregatim sa intampinam un nou an.

Deschide Galeria

Masa de Craciun este un moment deosebit pentru multe familii care profita de perioada sarbatorilor pentru a se reuni si petrece momente impreuna. De aceea, acordam o importanta deosebita felului in care ne pregatim casa pentru aceasta perioada. Folosim decoratiuni de sarbatori pentru a ne inveseli casa si a-i aduce aerul de sarbatoare atat de familiar tuturor. Bradul impodobit, luminitele, mirosul de vin fiert si al preparatelor specifice ne incanta simturile si privirile.

Va propunem astazi sa ne apropiem de atmosfera de Craciun si sa ne inspiram din cateva idei pentru amenajare si decoratiuni de sarbatori deosebite si cu mare efect. Ne vom concentra pe acele piese care ies in evidenta, piese ce pot fi aranjate pe masa sau orice alt punct focal.

De la fete de masa, la lumanari, elemente naturale, brazi in miniatura, ghirlande, globuri, fundite, conuri de brad, betisoare de scortisoara, toate se pot imbina armonios pentru a rezulta un aranjament si decoratiuni de sarbatori de vis. Fie ca le cumparati direct din magazin sau va propuneti sa le realizati manual, cu siguranta imaginile din galerie va vor fi utile. Pe noi ne-au cucerit total, lasandu-ne o usoara nostalgie. 

Sursa foto: home-designing.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole