fbpx

Delta Studio a lansat albumul Lifestyle Design Interior pentru 2017

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Luna aceasta prietenii nostri de la Delta Studio sarbatoresc 20 de ani de existenta, prilej cu care au lansat si primul album cu cele mai apreciate amenajari de interior din 2016.

Deschide Galeria

Albumul vine in sprijinul tuturor celor care isi doresc surse de inspiratie pentru amenajarea casei, dar si pentru cei pasionati de arhitectura si design interior, fiind un demers de sustinere si promovare a designului romanesc asumat de Delta Studio.

Albumul Lifestyle Design Interior are o prefata semnata de arhitectul Dorin Stefan si prezinta 29 dintre cele mai reusite proiecte rezidentiale finalizate de arhitecti si designeri romani in 2016, alaturi de o prezentare a tendintelor in materie de design si tehnologie trasate de cei mai reprezentativi producatori la nivel mondial. Amenajarile prezentate au stiluri, bugete si suprafete diverse – de la studiouri de numai 33 metri patrati pana la vile de peste 500 metri patrati.

Parcurgand paginile albumului veti intalni proiecte semnate de 2Deco Studio, 3T Birou de Arhitectura, Alfa Invest, Alina Aldea, Bogdan Ciocodeica si Diana Rosu, Andreea Pinter Filimon, Gavia Concept, Grosu Art Studio, iDecorate, Inland Projects, Ioka Design, IUstudio, KiwiStudio, LiveConcept.ro, Miso Architects, Nuca Studio, Puran Architecture&Design, Razvan Barsan + Partners, Studio 28G, Studio3plus, SYAA, Simona Ungurean. Pe unii din ei ii puteti regasi si aici, pe Povestea casei, cu diverse amenajari realizate de-a lungul timpului.

Pretul este de 29 lei si va disponibil in scurt timp in showroom-uri, puncte media si librariile Carturesti. Delta Studio ne confirma ca vor publica un astfel de album in fiecare an, iar abordarea sa se diferentiaza prin componenta practica pe care o propune. Sursele de inspiratie continua cu ideile de amenajare oferite de Delta Studio online (pe site, blog, YouTube, Facebook, Instagram) si in showroom-urile din tara.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...