Delta Studio a lansat albumul Lifestyle Design Interior pentru 2017

Luna aceasta prietenii nostri de la Delta Studio sarbatoresc 20 de ani de existenta, prilej cu care au lansat si primul album cu cele mai apreciate amenajari de interior din 2016.


Deschide Galeria

Albumul vine in sprijinul tuturor celor care isi doresc surse de inspiratie pentru amenajarea casei, dar si pentru cei pasionati de arhitectura si design interior, fiind un demers de sustinere si promovare a designului romanesc asumat de Delta Studio.

Albumul Lifestyle Design Interior are o prefata semnata de arhitectul Dorin Stefan si prezinta 29 dintre cele mai reusite proiecte rezidentiale finalizate de arhitecti si designeri romani in 2016, alaturi de o prezentare a tendintelor in materie de design si tehnologie trasate de cei mai reprezentativi producatori la nivel mondial. Amenajarile prezentate au stiluri, bugete si suprafete diverse – de la studiouri de numai 33 metri patrati pana la vile de peste 500 metri patrati.

Parcurgand paginile albumului veti intalni proiecte semnate de 2Deco Studio, 3T Birou de Arhitectura, Alfa Invest, Alina Aldea, Bogdan Ciocodeica si Diana Rosu, Andreea Pinter Filimon, Gavia Concept, Grosu Art Studio, iDecorate, Inland Projects, Ioka Design, IUstudio, KiwiStudio, LiveConcept.ro, Miso Architects, Nuca Studio, Puran Architecture&Design, Razvan Barsan + Partners, Studio 28G, Studio3plus, SYAA, Simona Ungurean. Pe unii din ei ii puteti regasi si aici, pe Povestea casei, cu diverse amenajari realizate de-a lungul timpului.

Pretul este de 29 lei si va disponibil in scurt timp in showroom-uri, puncte media si librariile Carturesti. Delta Studio ne confirma ca vor publica un astfel de album in fiecare an, iar abordarea sa se diferentiaza prin componenta practica pe care o propune. Sursele de inspiratie continua cu ideile de amenajare oferite de Delta Studio online (pe site, blog, YouTube, Facebook, Instagram) si in showroom-urile din tara.

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...