Design de obiect: Lok, ceasurile multifunctionale

Creatie a designerului Helena Franca, Lok sunt ceasurile multifunctionale pe care cu totii ni le-am dori sa le avem in locuinta.

Deschide Galeria

Designul lor este simplu, insa amandoua au particularitati care le diferentiaza. Astfel, avem ceasul cu maner si ceasul cu raft. Fiecare din ele este realizat din acelasi material – sticla acrilica, detaliile fiind cele care le individualizeaza.

Primul ceas Lok are un maner de care poate fi apucat si transportat in orice camera sau poate fi intors si folosit ca suport pentru cravate, esarfe, ochelari sau orice fel de accesorii.

Celalalt model Lok, are in componenta lui si un raft din sticla transparenta care permite la randul lui depozitarea cheilor, portofelului sau a oricaror altor obiecte pe care le folosim zi de zi.

Pe langa faptul ca le putem folosi pentru a verifica ora, ceasurile multifunctionale sunt utile prin prisma utilizarii lor si ca spatii de depozitare. In plus, designul modern le face potrivite pentru multe tipuri de decor. Limbile sunt colorate, rosu, galben si negru pentru a se adapta diferitelor nevoi estetice ale interioarelor si mai ales preferintelor. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole