Design Interior Original: Modele creative pentru biblioteca casei tale

Niciun design interior al unui living sau al intregii locuinte nu poate fi complet fara o bilbioteca amenajata intr-un stil original, unic si creativ. Desi suntem in era digitala, biblioteca isi are locul in casa oricarui pasionat de lectura, iar lucrurile pe care le gasesti in carti sunt adesea lucrurile la care nici macar nu te gandeai vreodata cand cautai ceva pe Internet.


Deschide Galeria

O biblioteca bine amenajata si ornata poate face diferenta dintre un living modern si chochet si unul total banal, fara niciun farmec, amenajat strict ca in orice revista dedicata amenajarilor interioare.

Fara a-ti pune amprenta asupra designului interior al sufrageriei si casei tale, nu vei putea iesi niciodata in evidenta prin creativitatea de care dai dovada, iar casa ta va fi ca oricare alta, fara nimic aparte, fara a te simti vreodata ca esti intr-un loc special, numai al tau

Bibliotecile cochete si moderne sunt un aer de prospetime si ofera o nota boema si creativa casei tale, iar prietenii tai vor fi palcut impresionati de designul interior pe care l-ai ales pentru livingul tau.

Creativitatea emanata de acest decor va fi una iesita din comun, iar tu iti vei cuceri oaspetii cu povesti despre cum te-ai gandit sa faci ceva nou, sa alegi o biblioteca unica, care sa fie o piesa de mobilier impozanta si reprezentativa pentru personalitatea si stilul tau de viata.

Nu vei da gres amplasand o biblioteca cocheta in sufrageria ta, fie ea una masiva si grandioasa sau una minimalista si subtila, dar foarte inedita, deoarece orice carte aflata pe perete iti va starni apetitul pentru lectura pe care il aveai si in copilarie, iar tu vei fi un om mai intelept cu fiecare zi ce trece.

Bibliotecile nu reprezinta trecutul, mai ales daca designul pe care il alegi este unul modern, creativ si original.

Sursa Foto: TopDreamer.com

Articole noi

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...