Designuri creative si originale pentru oglinzi

In principiu, nu exista casa sau apartament fara oglinzi si tocmai din acest motiv este indicat sa iti alegi un model creativ si original de oglinda care sa se indentifice perfect cu designul interior al casei tale. O oglinda trebuie sa aiba ceva aparte, acel ceva care sa te faca sa te uiti cu placere la propria ta imagine, in fiecare dimineata si cu fiecare ocazie.

Deschide Galeria

Nimeni nu spune ca trebuie sa fii narcisist, dar o oglinda cu un design inedit iti poate face ziua mai frumoasa si poate fi un bun prilej de discutie cu prietenii care vin pe la tine pe-acasa.

Oglinda in forma de lama

O oglinda intr-o forma inedita va surprinde originalitatea personalitatii tale si s-ar putea ca toti prietenii tai sa isi doreasca un element asemanator la ei acasa. Nu este niciodata prea tarziu sa te transformi in cel care fixeaza tendintele in materie de design, printre prietenii tai.

Oglinda personalizata cu inaltimile vedetelor internationale

Nu ai fost niciodata curious despre viata anumitor vedete? Cum ar fi sa te uiti in oglinda si sa stii exact inaltimile actorilor sau cantaretilor tai preferati. Te vei uita in oglinda si vei intelege cu adevarat cum se privesc vedetele internationale.

Oglinda ce complimenteaza

Oglinda care iti va face mereu complimente! Te vei simti bine in fiecare dimineata, primind un compliment dragut in propria ta casa.

Oglinda cu plante

Plantele in oglinda reprezinta o alternativa foarte interesanta pentru casa ta. Cu toate acestea, nu este tocmai oglinda in care sa te aranjezi dimineata inainte de a pleca la munca sau seara inainte de a iesi in oras.

Oglinda multifunctionala

Practica si foarte inventiva, oglinda fixata pe masa de calcateste cel mai bun lucru pe care il poti cumpara daca esti mereu pe fuga si iti doresti sa probezi hainele proaspat calcate fara a face prea multe drumuri. De asemenea, este foarte usor de depozitat, iar atunci cand nu isi indeplineste rolul de masa de calcat, se poate transforma intr-o oglinda pentru dormitorul tau.

Sursa foto: InteriorDesignPhotos.co.uk

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole