DIY: O idee inedita pentru intrarea casei tale

Intrarea casei tale este printre cele mai importante lucruri cand vine vorba de design exterior si de a face o prima impresie buna. Daca tii la modul in care iti primesti oaspetii, atunci ii vei intampina la intrarea casei tale, cu respect, politete, prietenie si desigur, cu o intrare inedita.

Deschide Galeria

Inainte de toate, trebuie sa stii ca daca vei opta pentru un stil clasic, elegant si rafinat, nu vei da niciodata gres in intampinarea oamenilor la tine acasa. Cu toate acestea, s-ar putea sa fii genul care sa isi doreasca sa iasa din tipare, sa fie un trendsetter si sa dea dovada de originalitate prin tot ceea ce face.

In cazul acesta, avem o idee DIY – Do It Yourself pur si simplu geniala pentru intrarea casei tale. Renunta la clasicele glastre in care tii plantele in fata casei si incearca ceva cu totul si cu totul iesit din comun, ceva cu adevarat special.

Uita-te prin casa si cauta prin dulapuri si sertare toate perechile vechi de blugi pe care le ai si pe care nu le mai porti. Pot fi blugi de barbati, de femei sau chiar si de copii, pe care ii vei folosi pentru a impresiona prin creativitate.

Odata ce ai facut rost de blugi, ia un ac si o ata si poti incepe sa cosi iesirile pentru picioare sau daca vrei sa fii mai eficient, le poti capsa foarte elegant si subtil, pe interior. Dupa ce ai acoperit iesirile picioarelor, umple blugii cu cat mai mult pamant, incat sa para ca sunt plini, exact cum ar sta pe un manechin situat in vitrina.

Acum ca ai finalizat noul tau “ghiveci”, te poti folosi de spatiile alocate curelelor la blugi si sa ii atarni de veranda din fata casei tale.

Aproape e gata totul. Trebuie sa iti alegi planta si sa o fixezi bine in pamantul indesat in blugi si deja iti poti suna prietenii sa vina la tine pentru a vedea noua ta realizare.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole