Eveniment pentru copii 20 iunie – lansare Atelierele ILBAH Junior

Atelierele ILBAH va invita la evenimentul de lansare al cursurilor pentru copii, Atelierele ILBAH Junior, sambata, 20 iunie, incepand cu ora 11:00, in strada Romulus, numarul 4, Bucuresti.

Deschide Galeria

Atelierele ILBAH Junior reprezinta cel mai recent proiect al echipei Atelierele ILBAH, cu o experienta de aproape 3 ani in organizarea de cursuri si traininguri specializate. Cursurile si atelierele se adreseaza copiilor dornici sa invete prin joaca si parintilor care apreciaza metodele de invatare moderne, bazate pe interactivitate si joc.

Copiii vor avea ocazia sa asiste la piesa de teatru interactiva cu muzica live: “Piratul Jack si Insula Vrajita”, sustinuta de Compania de teatru Ingenuo. De asemenea, cei mici vor putea sa isi construiasca propriile corabii, in cadrul unui atelier de origami in aer liber, sustinut de trainerii Atelierele ILBAH Junior.

Intrarea este libera pentru toti parintii si copiii care doresc sa isi petreaca timpul intr-un mediu relaxant intr-o lume fantastica, plina de povesti si jocuri amuzante.

Participarea la eveniment este gratuita. Citeste mai multe informatii despre inscriere aici.

Alege sa iti petreci o zi speciala alaturi de copilul tau!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole