fbpx

Functionalitate intr-o amenajare confortabila de 40 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Sunt putini acesti 40 de metri patrati. Insa nu imposibil de amenajat si locuit confortabil chiar si pentru 2 persoane. Designerii de la Kyd Buro din Rusia au avut aceasta misiune de a reda functionalitatea acestui apartament dupa standarde moderne, dar mai ales adecvate nevoilor cuplului.

Deschide Galeria

Pastrand simplitatea si eficienta stilului scandinav, amenajarea se contureaza in linii de alb si lemn natur, cu accente de culoare si lumina naturala.

Pentru ca vorbim despre un apartament cu o camera, livingul se transforma noaptea in spatiu de dormit prin extensia canapelei. Sistemul compact de mobilier asigura spatii de depozitare atat de necesare; tot aici gasim integrat si un mic spatiu pentru birou si etajere sub forma unei scari. Accentele de verde si pernele colorate, precum si micile detalii decorative insufletesc decorul si il personalizeaza intr-un mod placut.

Linia designului bazat pe functionalitate se continua si in cadrul bucatariei de aproape 12 metri patrati. Putem spune ca in aceasta incapere avem 2 subfunctiuni: zona de gatit si zona cu locul de luat masa. Mobilier alb cu front de faianta tip Subway si cateva etajere compun o zona compacta cu electrocasnice incastrate. Spatii de depozitare au fost conturate si in jurul bancutei aferente mesei. Poti lua masa relaxat sau petrece timp mai mult cu prietenii intr-un astfel de spatiu interesant pus in valoare in contextul unei bucatarii clasice.

Personalizat este si spatiul holului prevazut si el cu dulapuri si o bancuta, precum si un mesaj de bine ai venit! care ar putea fi personalizat cu orice alt text in functie de spatiu si dispunere.

Sa nu uitam cat de important este iluminatul artificial pentru o locuinta mica. Variate lampi si corpuri suspendate asigura o lumina eficienta in aceste incaperi din apartament.

Speram sa te inspire si pe tine aceasta amenajare vesela, cocheta si functionala, mai ales daca te confrunti cu dimensiuni asemanatoare.

Sursa: design-homes

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...