Functionalitate intr-o amenajare confortabila de 40 mp

Sunt putini acesti 40 de metri patrati. Insa nu imposibil de amenajat si locuit confortabil chiar si pentru 2 persoane. Designerii de la Kyd Buro din Rusia au avut aceasta misiune de a reda functionalitatea acestui apartament dupa standarde moderne, dar mai ales adecvate nevoilor cuplului.


Deschide Galeria

Pastrand simplitatea si eficienta stilului scandinav, amenajarea se contureaza in linii de alb si lemn natur, cu accente de culoare si lumina naturala.

Pentru ca vorbim despre un apartament cu o camera, livingul se transforma noaptea in spatiu de dormit prin extensia canapelei. Sistemul compact de mobilier asigura spatii de depozitare atat de necesare; tot aici gasim integrat si un mic spatiu pentru birou si etajere sub forma unei scari. Accentele de verde si pernele colorate, precum si micile detalii decorative insufletesc decorul si il personalizeaza intr-un mod placut.

Linia designului bazat pe functionalitate se continua si in cadrul bucatariei de aproape 12 metri patrati. Putem spune ca in aceasta incapere avem 2 subfunctiuni: zona de gatit si zona cu locul de luat masa. Mobilier alb cu front de faianta tip Subway si cateva etajere compun o zona compacta cu electrocasnice incastrate. Spatii de depozitare au fost conturate si in jurul bancutei aferente mesei. Poti lua masa relaxat sau petrece timp mai mult cu prietenii intr-un astfel de spatiu interesant pus in valoare in contextul unei bucatarii clasice.

Personalizat este si spatiul holului prevazut si el cu dulapuri si o bancuta, precum si un mesaj de bine ai venit! care ar putea fi personalizat cu orice alt text in functie de spatiu si dispunere.

Sa nu uitam cat de important este iluminatul artificial pentru o locuinta mica. Variate lampi si corpuri suspendate asigura o lumina eficienta in aceste incaperi din apartament.

Speram sa te inspire si pe tine aceasta amenajare vesela, cocheta si functionala, mai ales daca te confrunti cu dimensiuni asemanatoare.

Sursa: design-homes

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...