Idei DIY pentru animalele de companie

Animalele de companie sunt membrii familiei și merită să fie răsfățați.

Iată câteva idei DIY pentru a le face fericite și a le ajuta să se simtă confortabil:

Jucării: Jucăriile sunt o modalitate excelentă de a-ți menține animalul de companie ocupat și fericit. Le poți face din materiale reciclate, cum ar fi cutii de carton, sticle de plastic sau tuburi de hârtie igienică. De exemplu, poți face o  gaură la o cutie de carton pentru ca animalul tău de companie să intre și să iasă. Poți umple o sticlă de plastic cu bucăți de hârtie sau jucării mici pentru ca animalul tău de companie să le scoată afară. Sau, poți ascunde recompense în jurul unei cutii de carton pentru ca animalul tău de companie să le găsească.

Paturi: Un pat confortabil este esențial pentru orice animal de companie. Poți face un pat DIY din materiale ieftine, cum ar fi o cutie de carton, o pătură veche sau o pernă. De exemplu, poți umple o cutie de carton cu o pătură pentru a crea un pat cald și confortabil. Sau, poți pune o pernă într-o cutie de carton pentru a crea un pat confortabil pe care să-l poți lua cu tine când pleci cu animalul în deplasare.

Haine: Hainele pentru animale de companie pot fi o modalitate excelentă de a le proteja de vremea rece sau de a le face să arate drăguțe. Le poți face din materiale ieftine, cum ar fi o bucată de pânză sau un pulover vechi. De exemplu, poți face o haină pentru câine dintr-un material tricotat. Sau, poți face o haină pentru pisică dintr-un pulover vechi.

Iată câteva idei specifice pentru animale de companie diferite:

Pentru câini:

Poți face un tunel din cutii de carton sau din tuburi de hârtie igienică, o minge de tenis din o bucată de pânză sau din o minge de spuma de polietilenă. De asemenea, poți face o jucărie de mestecat dintr-o bucată de lemn sau dintr-o jucărie veche.

Pentru pisici:

Poți face un turn din cutii de carton sau din lemn, o ascunzătoare dintr-o cutie de carton sau dintr-o cutie de pantofi, fie o jucărie de agățat dintr-o bucată de pânză sau dintr-o jucărie veche.

Cu puțină creativitate, poți face obiecte DIY care vor fi atât distractive, cât și confortabile pentru animalul tău de companie.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole