Idei ingenioase pentru o casa speciala

Cu totii ne dorim casa visurilor noastre. Ne imaginam adeseori cum va fi si cum o vom amenaja. Unii dintre noi ne dorim o piscina, altii poate doresc un design modern, sofisticat, sau elemente naturale integrate in decor.

Deschide Galeria

Am facut o selectie printre cele mai ingenioase designuri pentru a vi le prezenta pe cele mai interesante, unice si originale care va vor inspira pentru a crea la randul dumneavoastra decorul pe placul dumneavoastra.

Cum vi s-ar parea un acvariu in propriul dormitor? Nimic imposibil, puteti crea un acvariu de-a lungul  noptierei; veti petrece nopti incredibil de relaxante privind pestii si culorile placute emanate de acvariu.

Dar despre o lampa care reflecta umbre si forme ca si cum ati fi intr-o padure? Ar putea fi putin terifiant, dar ganditi-va ce efect special ar rezulta.

Cu totii ne gandim cu drag la zilele copilariei cand ne placea sa ne dam in leagane. Pe acelasi principiu, designerii au creat masa din dinning cu scaune care se leagana. Ce poate sa fie mai placut decat o cafea relaxanta in scaunul care se balanseaza.

 Lucrati de acasa? Va place marea dar timpul nu va permite sa ajungeti pe plaja? Cum ar fi daca ati aduce plaja acasa? Puteti lucra la calculator cu nisipul la picioare. La propriu!

Sunteti un iubitor al biliardului? Cum ar fi daca masa de biliard ar fi chiar in living, si dupa ce ati servit masa sa o transformati in masa de biliard. Mai mult ca sigur ca veti avea mereu casa plina de prieteni care vor dori sa-si exerseze talentul . La fel puteti transforma si usa intr-o masuta  de ping pong. Nu va veti plictisi niciodata acasa. Sau blatul din bucatarie, o idee la fel de ingenioasa pentru tenisul de masa.

Scarile care duc la etaj ocupa mult loc? Cum ar fi daca ati putea folosi tot acel spatiu pentru a depozita diverse lucruri? In mod sigur, veti crea mai mult loc in restul casei fara sacrificii suplimentare. Puteti stoca de asemenea si carti intre spatiile dintre scari si chiar in lateral.

Impatimit al gatitului? Montati pe un perete de sus pana jos o mini gradina de verdeturi si ierburi aromatice. Bucataria va deveni locul dumneavoastra preferat. 

Sursa foto: boredpanda.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole