InspirationArt 2 – un eveniment marca Atelierele Ilbah, invitat maestrul Nicolae Agop

Intre 20 si 22 octombrie s-a desfasurat InspirationArt 2, un eveniment organizat de prietenii nostri de la Atelierele Ilbah, avandu-l ca invitat special pe maestrul florist Nicolae Agop.


Deschide Galeria

Peste 100 de iubitori ai florilor au participat la o demonstratie de aranjamente florale cu tematica sarbatorilor de iarna. Demonstratia de pe 20 octombrie a avut loc in cadrul Universitatii de Agronomie din Bucuresti – Facultatea de Horticultura. Urmatoarele 2 zile au fost destinate workshop-ului floral ce s-a desfasurat in cadrul Centrului de Creatie Atelierele ILBAH.

Maestrului Agop i s-a alaturat doamna Sanda Lazur, specialist in aranjamente Ikebana cu o experienta de 30 de ani in acest domeniu.

Anthurium, santini, eucalipt, cineraria, crini, pini si conuri de brad toate s-au transformat in adevarate opere de arta. In plus, participantii au avut ocazia, la randul lor, sa realizeze aranjamentele florale inspirate din modelele maestrului Agop.

Pentru toti cei interesati si pasionati de acest domeniu, Atelierele Ilbah organizeaza regulat cursuri de decorator floral prin care puteti invata despre arta realizarii aranjamentelor florale. Mai multe informatii despre acest curs puteti afla accesand urmatorul link: www.ateliereleilbah.ro . Asteptam cu mare interes urmatorul eveniment de calibru cu care Atelierele Ilbah ne-au obisnuit deja.

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...