fbpx

Lambriul, mereu in trend: 13 modele de lambriu pentru casa ta

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Peretii casei tale pot fi mereu reamenajati, fie ca te gandesti doar la zugravit, la pus tapet, la picturi sau la punerea unui lambriu. Orice decizie pe care o iei in acest sens are avantajele si dezavantajele ei, pentru ca moda se poate schimba oricand sau preferintele tale se pot modifica in timp.

Deschide Galeria

Daca alegi doar sa zugravesti peretii casei, aceasta varianta va fi cea mai putin costisitoare dintre toate, dar aspectul ei va fi mult mai putin original si special fata de celelalte propuneri.

Cand vine vorba de pus tapet pe pereti, cu siguranta nu vei da gres, mai ales daca te consulti cu un designer interior, dar problema intervina cand se schimba trendurile. Desi tapetul va fi mereu la moda, prin multutidinea de modele disponibile, problema va consta tocmai in motivul ales pentru tapetul tau. Motivele florale se vor “purta” intr-un an, iar in urmatorul pot fi deja demodate. Tapetul va ramane la moda, insa modelul sau nu va tine intotdeauna pasul.

Picturile pe pereti sunt foarte atragatoare si originale, mai ales prin faptul ca ele pot fi unice in fiecare casa, pentru ca ii poti cere artistului sa picteze ceva ce este exact pe gstul tau si poate fi chiar o idee numai a ta.

Dintre toate aceste variante, singura care va trece mereu testul timpului si al modei in materie de design interior, este lambriul, care va fi mereu un element clasic, de rafinament. Eleganta si clasa nu ies niciodata din trend, mai ales daca lemnul pe care l-ai ales este unul rezistent si de o calitate superioara.

Lambriul poate fi mereu sculptat, pictat, vopsit sau reamenajat, in functie de preferintele tale si va fi o “piesa” care va schimba in bine aspectul holurilor din casa ta. Alegand lambriul pentru peretii tai te asiguri nu numai ca acestia vor arata foarte bine, dar si ca vor fi mereu curati, spre deosebire de un perete care se murdareste foarte usor.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...