Lampa minimalista din lemn si metal

Desi din titlu ati putea intelege ca vorbim despre un obiect relativ banal, produsul in sine a fost creat din dorinta de a folosi materiale veritabile, simple, pe care le intalnim zi de zi. 

Deschide Galeria

Creata de studio Fild din Kiev, lampa minimalista face parte din colectia Sustainable Origins carem isi propune sa creeze piese simpliste, practice si cu cele mai simple materiale, de baza, la care avem acces in mod constant. Astfel, lemnul, metalul si cablul din material textil intra in compozitia acestui obiect. 

Designul extrem de minimalist al lampii este intrigant: o bara metalica, indoita la capat pentru a putea fixa becul si o baza de lemn de suport la baza acesteia. Firul din material textil poate fi customizat, clientul putand alege diferite culori. Lampa se porneste cu ajutorul unui senzor, localizat la baza lampii. 

Structura metalica ofera suficienta stabilitate lampii; datorita firului lung, lampa poate fi mutata in diferite colturi ale camerei. Cand nu este necesar, acesta se ruleaza intre doua carlige care impiedica incurcarea firului. 

Sursa foto: thefild.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole