Livinguri moderne – Modele de sufragerii pe gustul tau

Indiferent de dimensiunea unei case, livingul este si a fost dintotdeauna un loc al intalnirilor, in care iti intampini oaspetii si acel loc in care petreci timpul liber in fiecare zi, atunci cand iti doresti sa te relaxezi in compania unei carti bune. 


Deschide Galeria

Livingul este locul central de intalnire, de relaxare, de discutii, fiind acel spatiu in care te bucuri de compania altor oameni. Modelele moderne de sufragerii din acest articol duc aceste concepte la un cu totul alt nivel, intr-o varietate foarte mare de designuri. 

De la mobila pana la un decor minimalist, cu unghiuri simple, fiecare model de living reflecta tendintele in amenajare care ne surprind prin fiecare trasatura. 

Ferestrele mari, care se intind din tavan pana in podea, se vor asorta perfect cu pereti in culori deschise: alb, crem si chiar pasteluri. Nuantele neutre va vor oferi libertatea de a decora camera cu accesorii si mobila in tonuri mai inchise sau mai puternice. Veti scoate astfel in evidenta piesele centrale ale camerei. 

Designul minimalist de inspiratie scandinava cucereste, rand pe rand, din ce in ce mai multe persoane. Astfel, vom regasi acest stil, in varianta sa pura sau doar cu influente in multe livinguri. Lumina naturala, un spatiu aerisit, curat si decorul simplu sunt cateva din trasaturile cheie care au fost adoptate de designeri si inserate in amenajarea livingurilor. 

Piesele de mobilier sau corpurile de iluminat capata noi valente. Astfel, canapeaua, masuta de cafea sau un candelabru impozant trec drept elemente centrale in jurul carora se concentreaza celelalte piese din decor. Sunt asa numitele piese "statement" care contureaza personalitatea camerei cele mai importante din casa. Chiar si livingurile mici pot beneficia de amenajari superbe. Totul tine de abordare si o gandire corecta a proportiilor. 

Sursa foto: www.home-designing.com

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...