Mixul de stiluri, o tendință a anului. Colecția Inspira de la Roca, o sursă de inspirație infinită pentru decorarea băii

Baia este in primul rand un spatiu functional, caruia ii putem oferi personalitatea si decorul potrivit daca este amenajat conform unui mix de stiluri in care primeaza creativitatea. 


Deschide Galeria

In acest articol iti propunem sa abordezi diferite combinatii care personalizeaza spatiul: vasele sanitare, obiectele de mobilier si elementele decorative nu ar trebui sa fie alese la intamplare. 

In alegerea stilului dorit, combina forma lavoarului si a vasului de toaleta cu diverse tipuri de faianta si gresie, in culori care se imbina intre ele sau creeaza contraste puternice. 

Vasele sanitare cum ar fi lavoarul si vasul de toaleta, impreuna cu obiectele de mobilier sunt cele care ne ofera flexibilitate in materie de design. In acest sens, poti alege sa combini vase sanitare care au colturile rotunde, usor rotunjite sau patrate, in posibilitati nelimitate, acestea fiind capabile sa transforme radical intreaga amenajare.  

 

Secretul este sa te limitezi la cateva piese esentiale si sa nu supraaglomerezi spatiul. Exista diverse posibilitati de amenajare, dictate in functie de stilul personal si personalitatea fiecaruia. 

Mai mult decat atat, noile tehnologii integrate Roca asigura o experienta a starii de bine complete prin intermediul unui produs a carui eficienta impresioneaza de la inceput.Toaletele inteligente cu sistem In-Wash®reprezinta un punct de cotiturain cadrul rutinei personale, chiar de inceput, iar utilizarea este foarte simpla, datorita telecomenzii intuitive atasate. Alege versiunea suspendata sau de pardosealasi bucura-te de stilul sau elegant, care se potriveste oricarui spatiu sau design interior.

Pentru baile mici, vasele de toaleta si lavoarele montate pe pardoseala intr-o versiune compacta sau cele cu montaj pe perete asigura functionalitatea si aspectul placut al incaperii. Iar stilul minimalist pune in centru liniile curate si perfectiunea formelor.

Alege combinatii ale vaselor sanitare care sparg monotonia oricarei bai. Alaturi de acestea, combina mai multe tonuri si culori contrastante pentru a pastra atmosfera moderna a baii.

Spatiile de depozitare pot fi usor ascunse in lavoar sau pot fi plasate in plan vertical, pentru economisirea spatiului. 

Indiferent de preferintele tale, aceste combinatii de stiluri iti vor oferi suficiente idei de amenajare pe care le poti realiza in propria baie. Poti obtine un mix de stiluri, o pata de culoare sau minimalism practic alegand produse din colecția companiei spaniole Roca: lavoare, vase de toaletă, accesorii sau piese de mobilier.

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...