Model de amenajare pentru un apartament de 3 camere lung si ingust

O noua zi, un noua sursa de inspiratie. Apartamentul pe care ti-l propun astazi ne invata despre functionalitate intr-un spatiu mic. Hai sa vezi in detaliu cum a fost amenajat.

Deschide Galeria

Configuratia apartamentului este una de 3 camere, cu incaperi lungi si inguste. Daca si tu locuiesti intr-un spatiu similar si iti doresti o reamenajare, inspira-te din imaginile din galeria de mai sus.

Pentru living, decorul a fost gandit cat mai minimalist posibil, optand pentru mobilierul strict necesar: canapea, cateva etajere si un corp consola in partea inferioara a peretelui. In prealabil, peretele a fost placat cu panou laminat, iar in el au fost fixate corpurile respective. Nuanta de verde-oliv se potriveste de minune cu esenta de lemn aleasa, dar si cu tonurile neutre de crem si ivoire ce predomina in camera. Modelul de canapea este unul adecvat spatiului lung si ingust, oferind confortul necesar. Pernele decorative in tonuri inchise, dar si tabloul de deasupra canapelei decoreaza placut aceasta zona de conversatii. Un rol important il au si luminile. Scafele cu spoturi, precum si benzile LED din spatele etajerelor contureaza un ambient cald si primitor. Livingul se continua armonios in balcon unde a fost amenajata o zona de luat masa.

Spatiul din bucatarie este compact si bine eficientizat tinand cont de acelasi tip de incapere lunga si ingusta. Pe o latura vom gasi piesele de mobilier si electrocasnicele, iar pe latura opusa, o placare cu oglinzi care ne creeaza o iluzie optica de marire a spatiului. Dulapurile superioare merg pana in tavan, oferind astfel cat mai mult spatiu pentru depozitare.

Dormitorul matrimonial preia cromatica din living. Albul si culoarea naturala a lemnului imprima un aer relaxant si confortabil incaperii. Spatiul din jurul patului este de asemenea placat cu lambriu din lemn natur, dupa modelul din living, iar zona din dreptul ferestrei este amenajata cu corpuri de mobilier formate din sertare pentru haine si diverse alte lucruri personale. Inaltimea medie a acestor elemente devine astfel loc de expunere a obiectelor personale sau decoratiunilor.

Exista si un dormitor al copiilor, cu o amenajare vesela si colorata, cu pat supraetajat si spatiu pentru un birou. Partea inferioara a peretilor este vopsita cu albastru, iar in restul incaperii predomina nuante neutre care deschid amenajarea si ii confera un plus de luminozitate.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole