Modele de insule pentru bucatarii moderne

Amenajarea bucatariei poate fi realizata in felurite moduri tinand cont de spatiul pe care il avem la dispozitie si mai ales de dotarile pe care ni le dorim.

Deschide Galeria

Bucatariile cu insula prezinta multe avantaje, insa se potrivesc spatiilor open space cu living si eventual cu dining, bucatariile mici neavand de cele mai multe ori locul pentru a monta si o insula. Diningul poate chiar sa lipseasca, insula putand fi usor utilizata si ca spatiu pentru servit masa.

Pentru cei care iubesc sa gateasca sau pentru familiile numeroase, bucataria dotata cu insula va fi un adevarat ajutor, intrucat ofera spatiul necesar desfasurarii in voie a operatiunilor specifice prepararii felurilor de mancare.

In plus, insula va adauga un efect estetic deosebit intregului aspect al livingului si implicit al casei. Alegeti pe cea potrivita stilului general adoptat: modern, contemporan, usor vintage sau unul multifunctional.

Foarte important este sa alegeti o insula practica care sa incorporeze accesoriile, eventual si electrocasnicele (cele care incap, ca un cuptor, de exemplu) de care aveti nevoie. De la modele simple la cele sofisticate, de inspiratie futuristica, va oferim in galerie o serie de idei din care va puteti inspira pentru a alege varianta care se potriveste bucatariei voastre. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole