fbpx

O amenajare moderna pentru un apartament mic

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Pentru amenajarea spatiilor mici sunt recomandate abordarile simple, dar sigure. Culori neutre, alb, mobilare minimala si decoratiuni cat sa oferi un strop de personalitate spatiului, iata o linie de urmat pentru un apartament mic precum acesta pe care ti-l propunem astazi.

Deschide Galeria

O amenajare reusita nu trebuie sa fie neaparat complicata. Pe acest principiu a mizat si designerul in acest proiect. Ce a reusit sa faca este sa contureze un spatiu functional, modern amenajat.

In zona de zi, livingul si bucataria formeaza un tot unitar, conectate discret printr-un mic loc de luat masa. Livingul este foarte sumar redat, canapeaua tip coltar fiind piesa principala. Prin intermediul accesoriilor si al decoratiunilor, spatiul primeste un decor discret. Pentru a scoate in evidenta zona TV au fost montate benzi LED in spatele panoului care il sustine. Un tablou tip canvas, perdele, perne decorative si un covor completeaza amenajarea intr-un mod placut pentru un spatiu mic.

Bucataria a fost gandita cat mai compact si functional posibil. Mobilierul dispus pe doua laturi si electrocasnicele incorporate pastreaza amenajarea ordonata si unitara. Frontul lucios de MDF al dulapurilor reflecta lumina, sporind senzatia de spatialitate in special pe timpul zilei. In acelasi scop a fost ales si blatul din sticla al mesei. Un detaliu interesant este braul din placi ceramice dintre corpurile de mobilier superioare si cele principale. Discret, dar elegant, in spiritul dorit al amenajarii.

Pentru dormitor, se urmareste aceeasi linie minimala, patul fiind piesa centrala a incaperii. Modelul de tapet incadrat de benzi iluminate creeaza o zona de accent potrivita pentru un astfel de spatiu. Oglinda vine ca un element care accentueaza aceasta idee. Depozitarea principala a fost amenajata pe hol sub forma unui dressing incapator, cu usi glisante, acoperite cu oglinzi.

Si spatiul baii ne propune aceeasi abordare moderna. Predomina o cromatica neutra, cu placi bej sau maro, iar spatiul de sub lavoar a fost astfel amenajat pentru a adaposti si masina de spalat rufe. O amenajare care te poate inspira mai ales daca ai de amenajat un apartament destinat inchirierii sau care va fi locuit de o singura persoana.

Alexey Trofimov Photography – website

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...