O casa minimalista, intr-un depozit abandonat

Un fost depozit este acum, multumita arhitectilor de la Made by Cohen, o splendida casa minimalista, mai mult decat potrivita pentru o familie tanara cu planuri mari de viitor. Fostul depozit este un loc ideal pentru amenajarea acestui loft, oferind o libertate de miscare si un spatiu arhisuficient de reinventare a conceptelor de design interior contemporane si moderne.


Deschide Galeria

Desi la exterior, arhitectii au decis sa nu intervina asupra aspectului original al cladirii, pastrand caramida rosie originala, usile banale de lemn si geamurile initiale simple, la interior, au lasat imaginatia sa zboare. Ca paleta cromatica au mers pe culorile care nu dau gres niciodata: alb in combinatie cu beige-ul natural al lemnului, accentuat pe alocuri cu detalii in culori primare, puternice.

Modernitatea isi pune puternic amprenta prin tablouri si prin sculpturi perfect inglobate in camerele largi, deschise si puternic luminate natural. Din loc in loc, au renuntat la netezimea peretilor imaculati si au ales sa pastreze textura naturala a caramizilor pe suprafete reduse pentru a crea puncte focale pentru anumite obiecte sau colturi de incapere. Baile pastreaza aceeasi caramida, varuita in alb, completata de geamurile tip solz care asigura o aerisire excelenta. Stilul abordat in grupurile sanitare este unul minimalist, o continuare fireasca a restului casei.

O alegere interesanta este decizia de a renunta in dormitoare la podeaua din lemn si inlocuirea acesteia cu mocheta. Probabil din ratiuni de pastrare a temperaturii. Camera celui mic este cel mai incarcat loc din casa, impresia creata mai ales prin vopsirea unui perete cu vopsea de tabla scolara de culoare neagra.

 

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...