O combinatie indrazneata – galben si negru

Designerii ne recomanda sa nu asociem culori puternice cand decoram camerele, in special acolo unde spatiul nu este unul generos. Cu toate acestea, culorile indraznete ca negrul si galbenul aduse impreuna in combinatie pot crea un efect de inviorare a spatiului si un suflu placut. Conteaza insa proportiile si celelalte culori pe care le folosim pentru a atenua un decor ce ar putea fi prea strident.


Deschide Galeria

Natura insasi ne ofera aceasta sugestie daca ne gandim la coloritul albinelor. Si de ce sa nu profitam de aceste variante? Ba mai mult, combinatiile de linii, dungi, zig-zaguri vor crea rezultate din cele mai curajoase.

Efectul va fi deosebit daca mergem pe ideea de a adauga pete de culoare camerelor pentru a le da un aspect nou. Puteti opta, in acest sens, pentru lampi colorate, perdele, si chiar fete de perna in galben- negru. De retinut ca pentru a potoli aceasta avalansa de culori, peretii trebuie sa fie vopsiti in alb sau culori cat mai neutre. Daca va atrage mai mult ideea de a vopsi peretii in galben si picta apoi diverse modele cu negru, folositi mai mult alb in celelalte aspecte din decor: mobilier, fotolii, canapea sau chiar si la draperii.

Bucataria poate prinde viata si daca veti aduce motive inspirate de albine. Flisele in nuante diferite de galben si stickere cu albinute si flori va vor face sa gatiti cu placere, iar copiii dumneavoastra vor fi incantati. Ii puteti implica si pe ei in procesul de decorare. Aceasta idee este practica daca aveti o bucatarie mica.

O podea in alb si negru, cu dulapuri albe pot fi animate cu un galben lamaie pe pereti.

In living, veti inveseli atmosfera cu un covoras galben inclus in decorul de culori inchise al mobilei si canapelei. Cateva perne decorative galbene si cu motive simple, florale si efectul este garantat.

Pentru un aspect special, aproape luxos, inlocuiti galbenul cu auriu. Veti crea astfel un design chic, opulent potrivit personalitatilor excentrice. 

Sursa foto: homedit.com

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...