fbpx

O reamenajare de baie in accente de albastru marin

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Daca planuiesti sa-ti reamenajezi baia, ramai pe-aproape! Iti propunem in acest articol un proiect excelent realizat pe care il poti folosi ca sursa de inspiratie pentru propria baie.

Deschide Galeria

Initial, o baie lunga si ingusta, cu un boiler inestetic si depozitare ineficienta, se transforma dupa renovare intr-un spatiu al rasfatului, cu accente de albastru-turcoaz, mult alb si pardoseala din lemn.

Vazand imaginile inainte si dupa renovare, putem spune fara probleme ca este una din cele mai reusite reamenajari, cu adevarat spectaculoasa. Practic, vorbim de 2 bai complet diferite gratie talentului si creativitatii designerului care a gandit si conceput proiectul.

Ce surprinde inca de la inceput este luminozitatea incaperii. Gratie albului lucios care reflecta lumina si unui iluminat adecvat care nu lasa niciun colt in intuneric, baia pare mai spatioasa si mai primitoare.

Neobisnuit pentru multi dintre noi este integrarea lemnului in baie. Dar iata-l aici, iar efectul este surprinzator, mai ales in contextul tematicii de inspiratie marina. Il gasim pe peretele de langa oglinda, la nivelul pardoselii si placand cada de baie. Bineinteles, vorbim de un lemn special, tratat pentru a rezista la umezeala intensa si aburi.

Si din punctul de vedere al depozitarii, aceasta baie ne ofera solutii neconventionale. Intr-o nisa, au fost incastrate atat un dulap cat si bazinul toaletei oferind astfel un aspect unitar. In plus, sub blatul pe care se afla si lavoarul regasim sertare de diferite adancimi care ofera un plus de spatiu atat de necesar intr-o baie mica.

Ne place ideea unui perete-accent conturat aici cu ajutorul oglinzii si al diferitelor nuante de albastru. Pornind de la sertarele de sub lavoar, continuand cu placile ceramice din zona de stropire si pana la portiunea de perete vopsita in turcoaz excelent pusa in valoare prin lumini. Si pentru ca am mentionat luminile, nu putem admira efectul de budoar recreat la nivelul oglinzii, continuand ideea de rasfat al simturilor chiar si intr-o baie mica.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...