ParkLake – noul mall de langa parcul IOR

ParkLake este numele noului mall care se va deschide in imediata apropiere a parcului IOR. Mall-ul este momentan in constructie iar acestea se vor finaliza, cel mai probabil, pe la jumatatea anului viitor. Dezvoltatorii acestuia au investit o suma de circa 180 de milioane de euro, si preconizeaza ca va avea aproximativ 12 milioane de vizitatori pe an.

Deschide Galeria

Tema dupa care se va construi designul exterior si interior al ParkLake este natura. Astfel se incearca integrarea cumva a parcului in centrul comercial, designul si conceptul mall-ului fiind astfel conceput incat sa duca cu gandul la natura. Una dintre componentele care vor lega mallul de parc va fi o terasa uriasa care va avea priveliste la lacul IOR.

Pe suprafata de 70.000 de metri patrati cat va avea ParkLake vor exista peste 200 de magazine, 23 de restaurante si un cinematograf multiplex. Iar printre brandurile pe care le vom putea gasi la Park Lake se numara H&M, Koton, Zara, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull&Bear, Zara Home si Oysho; plus un hipermarket Carrefour in interiorul mallului.

ParkLake este un proiect dezvoltat de compania portugheza Sonae Sierra. Aceasta este prezenta in 14 tari unde detine 46 de centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 5,9 miliarde de euro. In Romania, compania mai detine si centrul comercial River Plaza din Ramnicu-Valcea.

 

Sursa: parklake.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole