fbpx

Philips The One – alegerea naturala pentru orice living

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Alegerea unui televizor nu trebuie sa fie dificila! Cel putin asta am descoperit odata cu testarea gamei noi de televizoare seria 8 de la Philips, denumita pe buna dreptate, zicem noi, “The One”.

Desi televizorul este foarte cunoscut si apreciat in comunitatea de gaming datorita specificatiilor sale tehnice (rata de refresh de 120 Hz si latenta scazuta pentru orice consola de ultima generatie), pe noi ne-a captivat inca de la inceput designul acestui televizor care practic nu are rama. In plus, picioarele geometrice frumoase dau impresia că ecranul pluteste efectiv in aer.

Starea noastra de captivare s-a accentuat odata cu pornirea lui! LED-urile de pe marginile televizorului (tehnologia se numeste Ambilight – si este prezenta doar la anumite televizoare Philips) lumineaza si isi schimba culoarea in perfecta sincronizare cu culorile actiunii de pe ecran – sau cu muzica. Lumina este atat de calda si de captivanta, incat ne-am intrebat destul de repede cum ne vom uita la un alt televizor fara ea.

Am apreciat destul de rapid, atunci cand am testat aplicatiile de video streaming, calitatea si claritatea de redare ambientala a sunetului pe care le observi aproape instantaneu. Iar in ceea ce priveste imaginea, nu poti decat sa te bucuri de orice detaliu din fiecare scena, pentru ca totul este clar, atat in zonele intunecate, cat si in cele luminoase.

Televizoarele din aceasta serie pot fi conectate in cateva secunde, wireless cu o serie de soundbaruri si boxe compatibile. Astfel iti poti crea propriul sistem de sunet surround home theatre ce are televizorul Philips ca boxa centrala.

In concluzie, dupa ce ne-am delectat cateva zile cu acest televizor, putem spune ca adaptarea la el este aproape instantanee, datorita tehnologiei Android, atat de populara in operarea telefoanelor. In acelasi timp, am observat cat de repede am adoptat modul Ambilight si cat de naturala pare acum aceasta tehnologie in orice living.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...