Amenajare glam cu accente industriale

“Usa glisanta din sticla transparenta care separa holul de living are dublu rol. Ea izoleaza putin zona de zi de restul apartamentului, dar are si rol decorativ, fiind accentul industrial, pe care doream sa il obtinem in living”, vorbesteste cu drag arhitectul despre elementul vedeta al acestei amenajari.

colaj cu bucatarie si baie cu accente de negru
Deschide Galeria

Situat in complexul Ambiance Residence din Bucuresti, apartamentul are un aspect modern, fiind extrem de luminos si cu spatii bine impartite. Proprietarii si-au dorit un stil modern, elegant, cu accent pe materiale de calitate.

Pentru pardoseala Andreea a optat pentru placi ceramice mari,albe, cu aspect de marmura, care creeaza un efect vizual placut si in acelasi timp sunt usor de intretinut. Tavanul din Barissol ( membrana extensibila) alb lucios mareste vizual spatiul, contribuie la efectul de spatiu inalt si reflecta armonios lumina.

Zona de zi, de 26 de metri patrati, este compusa din living, bucatarie si loc de luat masa, tip open space. Insula-bar este cea care delimiteaza discret bucataria de living, fiind un element foarte practic.

Bucataria mizeaza pe o combinatia clasica alb-negru, un monocorm elegant, care pune cu succes in valoare restul finisajelor. Corpurile de sub blat sunt albe-mat iar cele suspendate sunt din mdf vopsit negru, fiind separate de un backsplash din sticla neagra, care mareste vizual spatiul.

“Mobilierul din holul spatios de aproximativ 12 mp a fost realizat in totalitate la comanda. Aici am dorit sa obtinem un aspect mai putin contrastant si dramatic, asadar dressingul este gri inchis, incalzit de aspectul lemnului de la riflaje si bancuta. Si aici regasim aceeasi pardoseala cu aspect de marmura.”

Designeri: Andreea Stefan

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole