Reamenajare de baie mica: un spatiu luminos si elegant

Reclama

Cand reamenajezi o baie mica si ingusta, te simti limitat de spatiu, iar deciziile pe care le iei trebuie sa se potriveasca cu ceea ce ai la dispozitie. Iata ca in cazul acestei reamenajari, rezultatul a produs o schimbare neasteptat de reusita si placuta.


Deschide Galeria

Pentru a crea un aspect modern, au fost inlocuite obiectele sanitare, toaleta, cada si chiuveta cu unele in forme mai subtiri care sa se integreze bine in spatiul oferit de aceasta baie mica.

Citeste si despre: 7 idei de baza pentru o baie mica

Si flisele vechi au fost eliminate, unele mai lungi, albe ocupand acum un loc binemeritat in baie. De remarcat faptul ca flisele se regasesc doar pe un perete, pentru restul peretilor, optandu-se doar pentru vopsea, care nici ea nu a fost aleasa la intamplare. Chitul pentru flisele albe este negru, iar pentru bucatalele mici negre care imprejmuiesc cada, chitul ales este unul alb. Este asadar, un joc de contrast alb-negru pe care il regasim ca laitmotiv in noua amenajare a baii.  

Desi regasim negru la nivelul culorilor, noul aspect al baii este unul mai proaspat, mai luminos, mai elegant. Noul lavoar din lemn ofera un plus de spatiu pentru depozitare, ocupand, in acelasi timp, putin loc. Usa din lemn a fost singurul detaliu neschimbat, oferind un contrast placut cu negrul peretelui si al podelei.  

Ne place ideea introducerii unei nise in perete pentru depozitarea diferitelor produse de baie, bineinteles, tot de culoare neagra cu chit alb. Un element de noutate, de altfel fiind o tendinta pe care am mai intalnit-o in amenajari, este aceea a plantelor in baie (citeste mai multe despre acest subiect aici: tendinte in amenajari decor cu plante pentru baie). In cazul de fata, a fost aleasa o iedera care completeaza uimitor de bine spatiul, oferindu-i acea nota de prospetime. 

Articole noi

Bucura-te de serile de vara in mansarda, fara tantari

Cum aerisești camerele de la mansardă și ții departe...

Apartament de trei camere amenajat in nuante pastelate pentru o familie tanara din Bucuresti

Povestea de astazi are ca protagonist un apartament de...

Amenajare zona de zi pentru un cuplu de tineri – Casa in stil scandinav

Proiectul a vizat intr-o prima etapa doar parterul casei,...

Locuinta de 38 mp amenajata modern in nuante de bej

Desi suna putin (masurat in metri patrati), suprafata acestui...

Acessorii pentru un plus de confort in dormitor

Fie ca ne dorim un somn mai bun ori...