fbpx

Reamenajare si recompartimentare intr-un apartament de 60 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Acest apartament de 60 de metri patrati a beneficiat de 2 atuuri majore: configuratia si multa lumina naturala.

Deschide Galeria

Beneficiind de expertiza studioului de arhitectura Farini-Bresnick, locuinta a cunoscut o transformare veritabila, rezultatul fiind unul pe masura.

Noua distribuire a zonelor si functionalitatilor contribuie la o mai buna fluenta a spatiului. Astfel, exista acum zona de zi si cea de noapte bine delimitate si definite in cadrul apartamentului.

Spatiul primeste multa lumina naturala iar albul predominant ajuta la sporirea senzatiei de spatialitate. Mobilierul a fost atent selectionat. Avem astfel o zona de dining multifunctionala, folosita atat pentru luat masa cat si pentru gatit gratie unei piese suspendate care delimiteaza vizual livingul de bucatarie, permitand trecerea luminii si mai ales neocupand spatiu la nivelul pardoselii. Corpul superior, suspendat din tavan este o piesa utila care permite o stocare eficienta, avand in acest caz si un rol estetic placut. Cele doua corpuri modulare sunt o excelenta solutie pentru spatiile mici, in special pentru configuratiile de tip open space. In planul secund vom gasi bucataria compacta cu electrocasnice incastrate in mobilier.

In living vom gasi o compozitie simpla, o canapea confortabila, o comoda joasa pentru televizor si o masuta de cafea cu blat de sticla. Accentele de culoare ofera un plus de interes acestei zone, covorasul si tabloul fiind 2 elemente care comunica discret prin nuantele comune.

Trecerea catre zona de noapte se face direct din living, dormitorul fiind separat de un panou glisant alb, lucios care asigura intimitatea necesara si delimitarea intre spatii. Intalnim aici acelasi decor aerisit si luminos. Din dormitor se trece spre dressing si baie.

Intreaga amenajare ne inspira un ambient placut, cald si primitor, o locuinta moderna in care multifunctionalitatea si ideile ingenioase au contribuit la crearea unei coerente estetice. 

Sursa foto: micasa.com

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...