fbpx

Rovere Mobili sustine trendul Eco in designul de interior

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Dorind sa sprijine industria designului de interior intr-un mod sustenabil si responsabil fata de mediu, Rovere Mobili a lansat colectia EcoFriendly.

Deschide Galeria

Anual, zeci de milioane de tone de mobilier sunt aruncate, rata de refolosire a materialelor fiind destul de mica. Este necesara o constientizare a acestui fenomen de aici si numele acestei colectii ce include piese realizate din lemn salvat de la mobilier, din case vechi sau din alte materiale reciclabile care au ca scop protejarea mediului inconjurator.

Noua colectie EcoFriendly este conceputa pentru persoanele si companiile care pretuiesc si respecta natura. Fiecare piesa de lemn merita salvata si reutilizata, imbinand trecutul cu viitorul intr-o armonie stilistica perfecta, iata filozofia brandului Dialma Brown ce face parte din aceasta colectie.

„La Rovere Mobili nu oferim mobilier, ci un colt unde fiecare se poate simti cu adevarat acasa. Colectia EcoFriendly este in primul rand o poveste frumoasa. Fiecare piesa de mobilier cinsteste lemnul si ii da o noua menire. Fiecare dintre noi poate contribui la sustinerea trendului eco prin refolosirea sau reconditionarea pieselor de mobilier vechi, eficientizarea spatiilor prin mobila special creata in acest sens sau alegerea unor piese realizate din materiale reciclate”, a declarat Miruna Tanase, Director Marketing in cadrul Rovere Mobili.

Fie ca vorbim de amenajarea diningului sau crearea unui colt cu personalitate in camera de zi, colectia EcoFriendly este potrivita pentru toate gusturile. Include zeci de piese de mobilier, constand in mese, scaune, bufeturi sau pardoseli. Rovere Mobili va extinde colectia, din dorinta de a oferi clientilor piese de mobilier autentice, de calitate si in pas cu tendintele internationale.

Colectia EcoFriendly poate fi gasita pe site-ul www.roveremobili.ro sectiunea mobilier Ecofriendly, dar si in showroom-urile Rovere Mobili.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...