S-a deschis primul Sleep Spa din Romania

In luna cadourilor, Hästens, cel mai vechi si reputat confectioner de paturi din Suedia, i-a facut Bucurestiului un cadou exclusivist. Pe Strada Visarion, la numarul 10, langa Piata Romana, s-a deschis primul Sleep Spa din tara noastra. Anul 2015 este intampinat intr-o locatie contemporana din centrul capitalei care a imbratisat cu caldura acest concept absolut inedit.

Deschide Galeria

Care este rolul noului Sleep Spa?

Hästens manufactureaza paturi din materiale naturale atent selectionate, precum parul de cal, bumbacul, inul si lana, in baza traditiei sale de peste 160 de ani si in numele misiunii de a da lumii Cel Mai Bun Somn. Hästens Sleep Spa ii ajuta pe vizitatori sa incerce toate modelele de paturi, testandu-le confortul si suportul oferit corpului. Specialistii recomanda sa petrecem cel putin 30 de minute intr-un pat pentru a-l evalua corect. 

Cum se desfasoara experienta Sleep Spa?

Vizitatorii pot intra, isi pot scoate pantofii si pot trage chiar un pui de somn in cautarea patului perfect. Noul Sleep Spa este pregatit cu tot ce are nevoie clientul pentru a-si aranja patul dupa gusturile si exigentele proprii, in acord cu necesitatile corpului si preferintele estetice. Aceasta experienta unica este desavarsita de muzica si lumina de atmosfera care invaluie spa-ul si imbie la somn.

Ce ne poate convinge sa vizitam Sleep Spa-ul din centrul capitalei?

Oamenii tind sa aiba incredere intr-o recomandare buna. Hästens este furnizorul Casei Regale a Suediei inca din 1952 si totodata responsabilul pentru somnul regesc al multor vedete de prim rang de la Hollywood, iar acestea sunt niste argumente destul de convingatoare. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole