fbpx

Salteaua perfecta – trei modele care s-ar putea inscrie in aceasta categorie

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Fiindca tot am vorbit saptamana trecuta despre cum am putea gasi salteaua perfecta, continuam astazi discutia prezentandu-va trei modele de saltea care arata foarte bine, au niste specificatii foarte clare si spre care merita sa ne indraptam atentia. Cu totii stim cat de important este somul pentru sanatatea noastra, iar o saltea ideala este aceea care ne ofera atat confort, cat si un somn odihnitor.

Deschide Galeria

Salteaua Armonia Dual merita primul loc in acest top facut de noi. Este una dintre cele mai bune alegeri cand vine vorba de confortul si de calitatea oferite. Motivele sunt simple: are un aspect foarte elegant, beneficiaza de garantie pe viata, este construita din mai multe tipuri de spuma de memorie HD si este acoperita cu un material textil moale si delicat.

Magni Grande Memory Foam HD este o saltea ferma cu o grosime de 23 de centimetri, care asigura conditii optime pentru somn. Printre materialele cu care este umpluta aceasta saltea enumeram: fibre textile moi, spuma de memorie HD, miez de Elioform peste care a fost pusa o husa groasa de doi centimetri. 
Poate sustine o greutate maxima de 130 de kilograme si este recomandat sa se aseze pe o somiera pentru o aerisire cat mai buna. Acest lucru este foarte important pentru ca imbacsirea saltelei este una dintre principalele neplaceri care apar pe parcursul folosirii.

Salteaua Amante contine doua tipuri de spuma (spuma de memorie si Eliosft). Aceste straturi de spuma se adapteaza perfect formei corpului si ofera un confort sporit in timpul somnului. Materialele din care este construita asigura un sprijin ferm, precum si o moliciune foarte placuta a suprafetei.

Structura acestei saltele permite o aerisire perfecta, iar materialele folosite nu retin umezeala. Un alt avantaj este ca spuma de memorie preia din greutatea corpului si o distribuie egal pe intreaga suprafata, fara a crea puncte de presiune.

Salteaua este o componenta importanta a paturilor noastre si prin urmare a odihnei de care avem parte. Traim vremuri stresante, iar pentru o buna functionare a organismului conteaza fiecare minut de odihna. Noi va recomandam saltelele construite pe baza de spuma de memorie, acestea sunt mult mai durabile, mai confortabile si asigura un suport corect al coloanei vertebrale.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...