fbpx

Tavane cu personalitate – 35 de modele

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

De cele mai multe ori, in amenajarile clasice de la noi din tara, tavanul este decorat in alb. In unele cazuri insa el poate fi infrumusetat cu ajutorul unor elemente decorative care pot varia de la dungi colorate la muluri (element decorativ in relief facut pe suprafata unui zid) care ofera amenajarii o senzatie de adancime.

Deschide Galeria

Redecorarea tavanului, fie ca se aplica un fals peste cel existent, fie ca este pictat, poate fi o solutie eficienta pentru a-i reda locuintei tale o noua infatisare.

Dungile pot fi realizate de-a lungul sau de-a latul camerei, in diferite culori in functie si de cromatica care se regaseste in restul casei. Tanand cont de acest aspect poti aplica aceeasi paleta sau poti alege o alta culoare care sa ofere un anumit contrast, mai puternic sau mai slab.

Citeste si Finisaje 3D pentru pereti

Marimea dungilor, fie ele mai late sau mai subtiri, poate determina si un anumit stil, cele late fiind potrivite pentru amenajari clasice, iar cele subtiri, si in culori diferite poate, incadrndu-se intr-un decor perfects pentru camera copiilor.

Tapetul aplicat pe tavan poate fi si el o solutie pentru infrumusetarea casei. Un imprimeu sofisticat poate da amenajarii o anumita profunzime care impresioneaza din punct de vedere vizual. De asemenea, cu ajutorul unui sablon, se pot picta diverse modele.

Un tavan din casete cu vitralii ofera multa eleganta si distinctie unei incaperi, mai ales cand imbini culoarea grinzilor cu cea a mobilei si a tamplariei din restul camerei.

Citeste si Un singur perete poate schimba radical o incapere

Desi grinzile din lemn reprezinta niste elemente ale stilului rustic ele se pot fi imbinate cu unele decoruri moderne, iar rezultatul poate sa fie unul care se poate de nonconformist.

Tavanul din lemn sau cel lambrisat sunt printre decorurle specificie ale caselor de vacanta sau cabanelor de munte. Lemnul ofera o oarecare caldura si echilibreaza intr-un mod foarte placut atmosfera din locuinta.

Sursa shelterness.comhouzz.com; pinterest.com

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...