fbpx

Tonuri de pastel si linii moderne intr-un spatiu de 35 mp

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Modul in care alegem sa amenajam spatiile mici pentru a ne simti confortabil poate fi cu adevarat surprinzator. Hai sa vezi cum se imbina tonurile de pastel si liniile moderne intr-o locuinta care se confrunta, in aparenta, cu prea putin spatiu.

Deschide Galeria

In ton cu tema propusa, astazi ne indreptam atentia catre o amenajare curajoasa intr-un apartament de doar 35 metri patrati. Desi apartamentul de 2 camere are o suprafata care ar putea sa il faca neatragator pentru cei mai multi, acesta este perfect optimizat astfel incat beneficiarul sa nu duca lipsa spatiului.  

Cu elemente grafice care tin de stilul modern si o cromatica primitoare, pastelata, apartamentul de 2 camere se bucura de obiecte de mobilier si elemente de decor alese cu grija si armonizate cu modelele de pe pereti si de pe podele.

Surprindem, astfel, un apartament complet, foarte potrivit pentru un cuplu de tineri sau o singura persoana, care dispune de o bucatarie cu spatiu pentru luat masa integrat ce comunica direct cu holul si camera de zi. Trecerea catre dormitor, baie si spatiile de depozitare din hol si dormitor se face subtil, apartamentul bucurandu-se de continuitate atat prin modul in care este dispus mobilierul, cat si prin modelul geometric care decoreaza peretii.

Designerul Julia Kamanina a adus bucuria si calmul pastelurilor in cromatica intregului apartament, peste care a presarat accente discrete de turcoaz si galben in textile sau obiecte decorative din sticla. 

De remarcat este compartimentarea spatiului, perfect adaptata nevoilor beneficiarului. In 35 de metri patrati, acesta se bucura de zone functionale, spatii de depozitare si zone de relaxare in limite optime. 

Holul ascunde in spatele usilor si al oglinzii montate pe sina un elegant spatiu pentru depozitarea pantofilor dotat cu o banca si completat de tapiseria turcoaz care inspira energie si confort. Aici, pe fiecare perete exista un model geometric dispus diferit, parchetul imparte spatiul holului cu gresia, iar toate aceste elemente stimuleaza creativitatea si ofera buna dispozitie. 

Livingul este luminos, dotat cu ferestre generoase si nuante discrete atat pentru textile cat si pentru mobilier. Dispunerea clasica – canapeaua pe peretele din dreapta si televizorul cu comoda pe cealalta parte, fac din living un spatiu destinat exclusiv relaxarii. 

Dormitorul respinge banalitatea prin tapetul cu triunghiuri de mici dimensiuni care contrasteaza subtil cromatic intre ele si puternic cu tablia patului. Restul spatiului include mobilier de culoare alba, cu aspect lucios si un dulap care ocupa integral peretele pentru a acoperi si aspectul functional necesar dormitorului.

Oglinda cu accente specific moderne este elementul central in baie. Placile de faianta cu motive dispuse in relief transforma aceasta baie intr-una plina de originalitate. 

Design: Julia Kamanina

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...