Top 26 gradini – Tendintele anului 2015 in amenajari exterioare

In caz ca nu stiati, si in domeniul gradinilor exista topuri. Unul dintre locurile care gazduieste un asemenea tip de eveniment este Anglia. Anual, aici au loc premiile RHS Chelsea Flower Show. In cadrul acestui eveniment sunt premiate, printre altele, si cele mai frumoase soiuri de flori, se nominalizeaza florile anului 2015 si cele mai frumoase gradini.

Deschide Galeria

Gradinile‬ premiate din cadrul RHS Chelsea Flower Show 2015 sunt un adevarat spectacol de inovatie, conceptualizare artistica, si nu in ultimul rand, o executie la cel mai inalt nivel.

Citeste si Gradinile in stil francez, trasaturi definitorii: ordine si simetrie

Gradina amenajata in stil englezesc reprezinta o abundenta de mixuri de parfumuri si culori. In aceste gradini sentimentul predominant este unul de abundenta, asigurat de o mare varietate de flori elegante, arbusti si plante perene care transforma spatiul intr-o adevarata simfonie de parfumuri si culori.

Aceste gradini sunt adevarate opere de arta ale unor peisagisti celebri sau a unor birouri de arhitectura cunoscute in domeniul amenajarilor exterioare. 

In galeria alaturata veti gasi 26 dintre cele mai frumoase gradini ale anului 2015, in viziunea celor de la RHS Chelsea Flower Show.

Sursa foto Facebook.com

Citeste si Tendinte in design exterior – amenajarea unei zone de living in gradina

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole