10 solutii practice de depozitare a pantofilor

Orice locuinta moderna are nevoie de solutii inteligente de depozitare. Organizarea hainelor si a pantofilor este pe primul loc. Mai ales in cazul in care aveti o familie numeroasa sau locuiti intr-un apartament de dimensiuni restranse, dezordinea ar trebui evitata cu desavarsire.

Deschide Galeria

In cazul in care va pregatiti pentru renovare sau pur si simplu v-ati saturat de dezordinea din casa, va prezentam 10 solutii pentru depozitarea incaltamintei care va pot face viata mai usoara.

  1. Un cuier orizontal. Poate fi amplasat pe hol la o distanta care sa va fie cat mai la indemana, iar cand veti aseza pantofii in el acestia vor crea senzatia interesanta de plutire.
  2. Bancheta cu spatiu pentru depozitare. Orice hol are nevoie de o asemenea bancheta. Pe langa faptul ca puteti depozita in ea incaltamintea, va puteti si aseza pe ea pentru a va lega la sireturi.
  3. Un raft mobil din lemn si panza. Este usor de mutat si la fel de usor de intretinut. Panza este detasabila si se poate spala la masina.
  4. Cuier metalic pentru pantofi. Doamnele vor fi foarte incantate de acest cuier deoarece ofera multe locuri pentru agatarea pantofilor, iar faptul ca toate perechile sunt la vedere le poate face sa se decida mai usor pe care sa o aleaga.
  5. Organizator din material textil care poate fi depozitat sub pat. Are un capac care se inchide cu fermoar si care impiedica depunerea prafului.
  6. Cuier ondulat pe care se pot stivui pantofii. Forma interesanta a acestuia ofera spatiului un aer de nonconformism.
  7. Organizator care poate fi agatat pe usa de la sifonier sau de la baie. Astfel, spatiul din locuinta va fi valorificat la maximum.
  8. Un rastel mobil pe care sa va agatati cizmele, dupa ce le-ati prins cu niste clipsuri, pare a fi solutia ideala de depozitare pana la venirea sezonului in care le veti purta.
  9. Rafturile din lemn cu sertare raman printre solutiile clasice de depozitare. Acestea pot fi asortate cu alte obiecte de mobila pentru a da senzatia de unitate in designul interior al casei.
  10. Organizatorul pentru sifonier poate fi agatat pe bara din interiorul acestuia, iar in compartimentele lui pot fi depozitate atat incaltamintea cat si posete, imbracaminte si alte accesorii. 

Sursa foto: livinginashoebox.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole