Toward Sofa – o canapea modulara pentru orice living

Creatie a designerului danez Anne Boysen, Toward Sofa este o canapea cu un design modern potrivita intr-un living in stil contemporan, minimalist si nu numai.

Deschide Galeria

Toward Sofa este o canapea modulara care inspira relaxare gratie formei cotierelor. Poate fi folosita ca un fotoliu sau ca o sofa pentru doua persoane, cotierele putand fi mutate in functie de pozitie si confortul dorit.

Structura creata din forme semi-ovale, ofera canapelei un aspect deosebit. Alaturi de cele doua perne nefixate care formeaza cotierele, designul ei include o baza solida, doua spatare de inaltimi diferite si picioare din lemn de stejar tranformate in jumatate lemn si jumatate alama sau aluminiu. Forma finala este o fuziune intre un fotoliu, sezlong si canapea.

Aspectul multifunctional impreuna cu diferitele culori si texturi de materiale ofera canapelei un look modern si mai ales original, fiind o piesa de mobilier pe care multi dintre noi si-ar putea-o dori in casele lor.

Produsul este disponibil in cinci variante de culoare, cotierele fiind interschimbabile, lasandu-va posibilitatea de a schimba configuratia dupa bunul plac. In functie de pozitia cotierei, canapeaua va permite sa asezati chiar si o tava pe care puteti sa creati o mini amenajare sau doar ca suport pentru pahare sau alte recipiente. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole