In acest apartament de 54 metri patrati, designerii au mizat pe o abordare functionala astfel incat fiecare zona a apartamentului sa fie bine valorificata. Spatiul rezultat este unul modern, cu cateva tuse de culoare menite sa inveseleasca ambientul creat.

Configuratia apartamentului este usor atipica, spatiul din living fiind o zona de trecere spre bucatarie sau spre dormitor. Amenajarea gandita de designer reuseste sa asigure confortul fiecarei zone in parte. Astfel, pentru living decorul este simplu, cu piese de mobilier putine; canapeaua, corpul tip consola pentru televizor, o masuta de cafea alaturi de doua scaune Eames compun un spatiu modest, dar echilibrat tinand cont de dispunerea pe lung a camerei.

Cromatic, predomina turcoazul si verdele ca nuante de accent, iar fundalul este preponderent neutru pentru a le pune in valoare. Corpurile de iluminat sunt si ele atent alese pentru a asigura o lumina potrivita fiecarei zone in parte.

In bucatarie, amenajarea este gandita cat mai functional posibil. Mobilierul este dispus pe ambele laturi ale incaperii optimizand spatiile de depozitare. In acelasi scop, dulapurile sunt inalte, mergand pana in tavan. Pentru frontul corpurilor principale a fost ales un verde-menta, iar pentru cele suspendate un alb murdar pentru a pastra luminozitatea camerei. Combinatia de culori este placuta si potrivita pentru o bucatarie, la fel si alegerea placilor decorative pentru braul dintre piesele de mobilier. Electrocasnicele sunt incorporate pentru a pastra caracterul unitar al amenajarii si pentru a mai castiga spatiu. Locul destinat meselor preia turcoazul din living, iar masa este extensibila pentru momentele cand sunt musafiri.

Pentru dormitor a fost conturata o amenajare calda, placuta si odihnitoare. Peretele-accent din dreptul patului a fost conturat cu un verde pastel, iar restul spatiului ramane neutru cu griuri colorate, crem, alb si nuante de lemn. Tablia tapitata cu care este completat cadrul patului ofera un plus de confort atunci cand iti doresti sa citesti sau doar sa te sprijini. Dimensiunile dormitorului au permis si integrarea unui dressing generos dar si a unei comode. Si in baie, amenajarea urmeaza latura functionala, cu crem si bej ca elemente cromatice predominante alaturi de alb. Spatiile de depozitare sunt integrate in zona de sub lavoar, dar le regasim si la nivelul celor doua nise create in dreptul cazii.

Apartamentul acesta de 2 camere ne inspira prin solutiile optime puse in practica de designer, prin paleta de culori ce pot personaliza orice spatiu. Cu siguranta aceste idei de amenajare iti vor fi utile si tie!

Arhitect: Kira Shelmanova

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!