fbpx

Un apartament luminos imbracat in alb imaculat

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Pentru astazi am ales sa va prezentam unul dintre apartamentele noastre preferate in care designul cochet si simplist insotit de albul imaculat sunt protagonistele amenajarii. Toate detaliile acestui apartament luminos au fost gandite pentru a fi cat mai functionale si practice, plasate intr-un ambient in care lumina cucereste incaperile.

Deschide Galeria

Livingul este cea mai luminoasa incapere a locuintei prezentate. Ferestrele largi permit patrunderea unei mari cantitati de lumina naturala, profitand, astfel, la maxim de orele in care soarele isi face simtita prezenta. Livingul si zona de dining impart acelasi spatiu, iar ambele zone functionale includ o canapea cu o masuta de cafea, o mica biblioteca lipita pe unul din pereti, o comoda TV, masa cu sase scaune si mobilierul din lemn masiv.

Zona de dining a acestui apartament luminos se deschide larg catre bucataria ce se caracterizeaza prin imaculat si sterilitate. O insula de bucatarie formeaza spatiul destinat gatitului, in timp ce un singur perete adaposteste mobilierul de bucatarie impreuna cu celelalte electrocasnice necesare. 

Livingul face legatura cu restul incaperilor din apartamentul “alb ca zapada”. Dormitorul matrimonial, cel al copilului si baia sunt perfect conectate. Ferestrele ample prezente in intreaga locuinta ne conving ca este unul dintre cele mai luminoase apartamente pe care le-am descoperit pana acum. Albul creeaza spatiu si accentueaza elementele care fac parte din decor.     

Va invitam sa vedeti in galeria de fotografii fiecare detaliu al acestui apartament simplu, inundat intr-o lumina placuta si relaxanta.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...