Un autobuz din 1950 transformat in locuinta

Desi titlul poate parea unul ciudat sau de extravagant, exact asa se numeste acest proiect de transformare a unui autobuz construit in anul 1950, intr-o adevarata casa pe roti, ideala pentru excursii lungi.

Deschide Galeria

Americanii au lansat inca din anii ’70-’80 un trend care presupune transformarea masinilor mari si vechi in locuinte unde sa isi petreaca timpul atunci cand merg in excursii peste tot prin tara, strabatand Statele Unite ale Americii, din Nord in Sud si de la Est la Vest.

Transformarea automobilelor mari in locuinte reprezinta o solutie viabila pentru acei calatori pasionati de aventura, dar si pentru studenti care nu isi permit o locuinta imediat dupa terminarea facultatii.

Pe langa scopul practic pe care il are o asemenea transformare, costurile la care se ajunge cu un astfel de proiect pot fi chiar si de 10 ori mai mici fata de o locuinta normala, iar acest lucru ii impinge pe tot mai multi oameni sa opteze pentru un astfel de loc pe care sa il numeasca acasa. 

Interiorul este unul amenajat complet in lemn, care ofera un spatiu foarte placut pentru dormit, totul intr-un cadru foarte calduros.

Designul interior al autobuzului a fost conceput cu un mic living room, compus din doua canapele, o masa, un dormitor si o mica chicineta pentru cei carora le place sa gateasca in excursii. Patul din interiorul autobuzului poate acomoda cu usurinta doua persoane.

Sursa Foto: Tiny Houses Woon

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole