O noua zi, o noua amenajare colorata pe care o aducem catre voi. O cromatica vesela, echilibrata care anima spatiul acestui apartament locuit de o familie cu 2 copii gemeni, iata pe scurt descrierea caminului ce ne-a atras atentia.

Casa lor ne inspira o stare de bine, un sentiment de confort, avand in acelasi timp un aer elegant prin amenajarea modern conturata. Camerele sunt minimalist amenajate, accentul fiind pus pe functionalitate si pe detaliile care ofera un caracter original decorului.

In zona de zi, livingul si bucataria formeaza un tot unitar, fiind reunite vizual prin intermediul parchetului. Zona de bucatarie sparge ritmul printr-o pardoseala din placi decorative colorate excelent integrate in spatiul acestei functiuni.

Mobilierul nu abunda, ceea ce face ca spatiul livingului sa fie aerisit, iar copiii sa alerge in voie, fara sa intampine obstacole. O canapea, o consola pentru televizor si un corp pentru biblioteca compun decorul restrans al zonei de conversatii. Cromatica vine sa ofere un plus de dinamica si personalitate camerei prin tapetul cu imprimeu albastru si canapeaua galbena, elemente ce reusesc sa creeze o zona de interes in amenajare. Profilul corpurilor de iluminat joaca si ele un rol important, punand in evidenta fiecare functiune in parte. De remarcat, de asemenea si vopseaua decorativa aplicata pe pereti care sporeste senzatia de spatiu cald si primitor.

Spatiul bucatariei este unul compact, mobilierul cu finisaj lucios si electrocasnicele incorporate oferind unitate vizuala necesara in contextul deschiderii spre living. Placile decorative de la nivelul pardoselii surprind in mod placut si se incadreaza excelent pe fundalul predominant neutru al bucatariei.

Zona de noapte cuprinde cele 3 dormitoare ale locuintei. Dormitorul matrimonial surprinde prin eleganta cu care este conturat. Nuante blande, dar si culori in tonuri inchise, echilibrate de elemente neutre, un perete-accent realizat cu tapet si o tablie tapitata, toate descriu spatiul unei camere ce rasfata si odihneste deopotriva.

Camerele copiilor sunt spatii vesele, amenajate pe masura varstelor celor mici. Mai mult roz in camera fetitei, un patut cu baldachin, toate pe fundalul unui tapet cu imprimeu inspirat de povesti; de cealalta parte, in camera baiatului, predomina tonuri pastelate de verde si albastru. Spatiile acestor camere inspira veselie si ne introduc intr-o lume a povestilor minunate.

Sursa foto: pv-interiors

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!