Un dispozitiv magnetic uimitor care da impresia ca obiectele plutesc

Sigur te-ai gandit cum ar fi sa poti levita sau cum poti face anumite obiecte sa pluteasca in aer, iar pentru a indeplini o dorinta a imaginatiei, Chinavision vine cu un concept inedit: un dispozitiv magnetic ce da impresia ca obiectele plutesc.

Deschide Galeria

Dispozitivul pe care ti-l prezentam poate sustine o greutate pana la 10 kilograme, iar efectul este mai puternic daca discurile magnetice sunt ascunse.

Mecanismul inovator vine impreuna cu un inel magnetic pe care daca il ascunzi in diferite obiecte, acestea incep sa aiba capabilitatea de a levita, de a pluti in aer.

Daca vrei sa iti impresionezi prietenii sau pur si simplu sa te distrezi facand obiectele sa pluteasca, dispozitivul magnetic este varianta ideala.

In filmuletul de mai jos ai cateva exemple despre ce poate sa faca acest dispozitiv si cum anumite obiecte de prin casa pot ajunge sa pluteasca in aer. De la table de sah, carti care sa leviteze deasupra unei mese, perne si orice alte obiecte care iti vin in minte si in care poti ascunde inelul magnetic care vine impreuna cu dispozitivul.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole