fbpx

Uptown Apartment, o locuinta din Bucuresti amenajata in stil neo-pop

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Proiectul de amenajare si design interior numit Uptown Apartment este rezultatul muncii celor de la biroul de arhitectura Createlier. Acest apartament cu 3 camere, care masoara 110 de metri patrati, ne releva o atmosfera urbana contemporana, cu elemente moderne, elegante si accente neo-pop.

Deschide Galeria

Clientii si-au dorit o reamenajare a locuintei ce viza fluidizarea si deschiderea spatiului plus crearea unor spatii de depozitare suplimentare. Asadar arhitectii de la Createlier au reconfigurat spatiul in asa fel incat aceste solutii de depozitare suplimentare sa nu fie percepute la nivel vizual. Acestea au fost incastrate in pereti si acoperite cu finisaje decorative, astfel incat spatiul sa ramana aerisit si liber. 

O alta cerinta a fost crearea unei atmosfere urbane, contemporane, calde. Astfel, s-a incercat improspatarea spatiului prin utilizarea unei palete cromatice neutre si elemente de mobilier si decor de actualitate.

Cei de la Createlier au utilizat pentru aceasta amenajare materiale si finisaje moderne de inalta calitate, care sa confere eleganta si deschidere spatiului. Pentru a genera un efect vizual de spatialitate s-au folosit suprafete de oglinda si metal, atat pentru placarea peretilor cat si pentru mobilier.

Lemnul de nuc, prezent in fiecare dintre incaperi, aduce un plus de caldura spatiului. Spatiile de depozitare incastrate in pereti se ascund in spatele lucrarilor neo-pop semnate de Patrice Murciano.

Iluminatul este un element deosebit de important pentru crearea atmosferei. Peretele “verde” ce separa zona de luat masa de bucatarie are rolul de a aduce un plus de prospetime spatiului.

Citeste si Moscova – un apartament plin de culoare de doar 40 de metri patrati

Alaturi de finisajele de lemn masiv pentru pardoseli, oglinzi pentru pereti si furnir pentru mobilier, au fost inserate elemente din Highmax cum ar fi blaturile de bucatarie si lavoare.

Iluminatul a fost un element deosebit de important pentru crearea atmosferei. Uptown Apartment beneficiaza de instalatii LED ce “perie” suprafetele din sticla, separatoare sau de inchidere, pentru a mari efectul de fluiditate spatiala. Plafonul a fost decupat pentru inserarea unor scafe inchise cu barrisol ce ascund instalatii LED.

Una din piesele cele mai importante ale spatiului este masa de dining. Acesta se numeste POLYVISION – the table si este prima piesa a colectiei de mobilier cu acelasi nume lansata de Createlier.

Una din cele mai importante influente in cadrul amenajarii a fost conceptul care sta in spatele acestei linii de mobilier: 1000 de fatete ce se reflecta pentru a crea noi perspective in functie de contextul si punctul de privire ales. Masa este semnata Createlier si este disponibila pe mai multe culori si finisaje la comanda.

Lucrarile de amenajare au durat aproximativ 3 luni de zile, din momentul realizarii conceptului pana la receptia finala, iar bugetul de investitie a fost unul mediu spre inalt.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...