Usa de la intrare in casa te defineste. Alege un model pe gustul tau

Fara doar si poate ca usa de intrare, in orice casa, ii defineste pe cei care locuiesc in ea. Fie ca vorbim despre o intrare grandioasa din piatra sau sculptata in lemn sau de o simpla usa cocheta, dar viu colorata, orice intrare are povestea ei si spune multe despre proprietarul casei.

Deschide Galeria

Esti multumit de alegerea facuta cu usa de la intrarea in casa? Daca da, foarte bine! Inseamna ca stii ce iti doresti, dar sunt foarte multi oameni care nu fac cele mai potrivite alegeri pentru casa lor, deoarece nu se informeaza cu atentie in prealabil.

Usa de intrare este cel mai de impact lucru pentru oricine vine la tine acasa! Este primul lucru cu care intra in contact si semnifica modul in care iti intampini si iti tratezi oaspetii. Cand astepti pe cineva la tine acasa, ar trebui sa te asiguri ca totul este bine aranjat si ordonat, incepand de la intrare, pana la ultimele dulapioare din garaj.

Trebuie sa fii foarte atent ca si pragul si presurile de la intrare sa fie curate, clantele bine fixate si dca oaspetii tai ajung noaptea, atunci trebuie sa lasi si o lumina aprinsa pentru ei.

O usa de intrare solida, din lemn masiv sau piatra, arata ca esti o persoana care tine atat la protectia si siguranta casei sale, cat si la imaginea pe care o are. Doresti sa inspiri un aer impunator, respect si vrei sa fii tratat la fel cum ii tratezi si tu pe cei care vin la tine acasa.

O usa intr-o forma mai neconventionala sau cu partea de sus rotunjita (creand astfel o arcada) si foarte viu colorata, inspira un aer calduros tuturor celor care iti trec pragul si ofera un aspect foarte primitor pentru oricine o priveste. Acesti factori arata ca esti o persoana prietenoasa, calduroasa, care se bucura oricand de companie.

Cand iti alegi usa de intrare in casa, nu uita ca trebuie sa fie realizata dintr-un material foarte rezistent si sa fie exact pe stilul si gustul tau, fiind prima ta carte de vizita pe care o vei oferi tuturor celor pe care ii chemi la tine acasa.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole