Workshop de arta florala – o sursa de inspiratie pentru iubitorii de frumos

Estetica unei flori poate capata noi valente prin asezarea sa in contextul potrivit – acest lucru il poate confirma orice florist sau specialist in arta florala. Designul floral sau arta florala are ca finalitate tocmai folosirea tuturor atributelor unei flori pentru a pune in valoare atat frumusetea ei, cat si a spatiului in care urmeaza sa fie asezata.

Deschide Galeria

Pentru a invata mai multe despre aceste lucruri, nimic nu pare mai potrivit in luna florilor decat un workshop dedicat acestui domeniu. Atelierele ILBAH iti propun in luna mai primul workshop din categoria InspirationArt dedicat design-ului floral, care il are ca invitat special pe maestrul florist Nicolae Agop. 

Nicolae Agop este un nume de seama in randul floristilor la nivel international. Cu o experienta profesionala de 33 de ani, el a reusit sa isi transpuna pasiunea pentru floristica intr-o profesie de succes. Expertiza sa in designul floral este sustinuta de numarul impresionant de expozitii, seminarii si concursuri nationale si internationale la care a participat.  
Workshopul este o invitatie spre explorarea unei laturi creative, spre depasirea limitelor imaginatiei si spre descoperirea unor tehnici florale deosebite pentru toti cei pasionati de arta si design. Practic, participantii vor invata sa realizeze buchetele creative prin tehnici moderne.

“Imi doresc ca fiecare participant sa se bucure de libertatea de a aduce propria viziune in buchetul pe care il va realiza”, marturiseste maestrul florist Nicolae Agop, care incurajeaza fiecare florist aspirant sa se lase purtat de propria viziune.

Data de desfasurare a acestui workshop este 27 mai 2015, incepand cu ora 10.00. In plus, toti participantii vor primi o invitatie la demonstratia de Design Floral din 28 mai, cand Nicolae Agop va realiza o serie de accesorii cu flori si buchete pentru prezentarea de moda a designerilor Atelierele ILBAH. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole