5 motive pentru care nu ar trebui sa arunci valizele vechi

Valizele ne ajuta sa calatorim dintr-o parte in alta a tarii sau a lumii, iar momentul in care plecam in vacanta este cam singurul in care aceste obiecte ies la lumina zilei. Avand un scop clar turistic, valizele mai au totusi o calitate deloc de neglijat si tocmai de aceea iti oferim 5 motive pentru care nu ar trebui sa iti arunci valizele vechi.

Deschide Galeria

Deja ne-am obisnuit cu faptul ca imaginatia si creativitatea ta nu au limite si iti oferim aceste idei in speranta ca le vei pune in practica cu brio, transformandu-ti casa intr-un adevarat spatiu in care te poti exprima liber, dar mai ales foarte ieftin.

Si noua ne place sa refolosim diverse obiecte vechi sau care nu isi mai au locul in casa, oferindu-le un cu totul alt scop, care va face ca designul oricarei case sa fie unul cu adevarat de invidiat si apreciat de catre toti cei care il privesc.

Masuta de cafea

Orice valiza veche poate fi transformata intr-o foarte eleganta masuta de cafea, care cu siguranta va fi un subiect interesant de discutie de fiecare data cand inviti pe cineva la tine acasa.

Casetofonul

Pentru cei cu latura tehnica mai accentuata, transfomarea unei valize vechi intr-un casetofon va fi un proiect foarte placut, util si usor de asamblat.

Rafturi inedite

Orice perete va capata un farmec aparte daca vei opta pentru niste rafturi realizate din valize vechi, in dauna unor rafturi clasice, banale, care se regasesc in orice magazin specializat de mobila.

Oglinda-oglinjoara

Nu stim neaparat daca tu vei fi cea mai frumoasa din tara, dar cu siguranta ca spatiul tau de machiaj va fi cel mai creativ.

Valiza sau vitrina?

Raspunsul corect la aceasta intrebare este “ambele”. Un mod inedit de a construi dulapioare si vitrine care sa fie fixate pe peretii casei tale.

Sursa foto: topdreamer.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole