Bucura-te de serile de vara in mansarda, fara tantari

Cum aerisești camerele de la mansardă și ții departe oaspeții nedoriți în serile lungi și călduroase de vară? Folosește plasa VELUX împotriva insectelor, care vine la pachet cu o mulțime de beneficii.

Plasa împotriva insectelor este fabricată din fibră de sticlă, acoperită cu PVC, transparentă și foarte rezistentă, șinele laterale sunt albe, iar carcasa superioară este mai subțire. Plasa se poate ridica și coborî manual, apoi se fixează în poziția complet deschis sau complet închis. Atunci când nu o folosești, o poți rula simplu în carcasa superioară. Dacă este montată la o înălțime la care îți este greu să ajungi, atunci poți să folosești o tijă pentru a o acționa. Plasa VELUX împotriva insectelor are o garanție de 3 ani.

Protecție discretă și estetică

Noua plasă împotriva insectelor are un design alb, contemporan, pentru a se potrivi perfect cu ferestrele de mansardă VELUX. Cadrul elegant și subțire o face aproape invizibilă atunci când nu este utilizată. Se montează pe perete, nu pe tocul ferestrei și se poate combina cu rulourile interioare cu șine tot albe, pentru a se potrivi perfect. Este ideală pentru bucătării și dormitoare pentru că îți permite să te bucuri de priveliște și de aerul proaspăt în orice moment al zilei, fără să te gândești la insecte.

Cât de simplu se montează

Înainte de a comanda produsul, măsoară lățimea deschiderii ferestrei. Trebuie să știi că plasele împotriva insectelor sunt disponibile în variante diferite de lățimi, cu înălțimi de 1600 mm, 2000 mm și 2400 mm. Înălțimea este reglabilă. Dacă ai o fereastră cu elemente verticale, vei avea nevoie de două plase împotriva insectelor și un kit de instalare suplimentar.

De reținut

• Material 100% rezistent la insecte
• Ușor de montat și utilizat
• Design alb contemporan
• Țesătură durabilă și transparentă a plasei

Intră aici ca să îți configurezi plasa împotriva insectelor, apoi o poți comanda pe loc, direct acasă.

Te-ar putea interesa

Articole noi