fbpx

Care este sistemul de supraveghere potrivit pentru casa

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Nevoia de securitate este una primara. Abia cand ne simtim in siguranta putem fi cu adevarat multumiti si ne putem urmari traseul vietii fara a resimti panica. In timp ce siguranta locului de munca sau siguranta in spatiile publice depind de multi factori independenti de noi, siguranta familiei noastre si a bunurilor noastre, depinde exclusiv de noi.

Deschide Galeria

Daca v-ati mutat in casa voastra si vreti cu adevarat sa va bucurati de ea fara griji suplimentare atunci va trebui sa va asigurati perimetrul locuintei si sa stiti mereu ca sunteti in control asupra lui. Ceea ce veti reusi instaland un sistem de supraveghere. In cele ce urmeaza va vom da cateva sfaturi pentru a alege un sistem de supraveghere potrivit.

Ca in cazul oricarei achizitii noi, sunt cateva caracteristici de baza pe care trebuie sa le implineasca acest sistem de securitate. In primul rand va trebui sa decideti daca ca doriti un sistem de supraveghere IP sau unul analogic.

Primul aspect pe care il veti avea in vedere este cu siguranta costul. Sistemele de supraveghere analogice sunt construite pe tehnologia veche, implicit costurile lor sunt reduse, insa manopera procesului de instalare si punere in functiune este un cost pe care sistemele de supraveghere IP nu il implica. La final, diferenta de pret intre ele este prea mica pentru a conta.

Camerele de supraveghere analogice inregistreaza imaginea si o redau pe un televizor, DVR sau DVD player. Camerele IP functioneaza pe servere online, se conecteaza la un router si imaginile pot fi urmarite de pe orice calculator aflat in retea. Prin urmare, in privinta fiabilitatii, camerele IP sunt o optiune buna.  

In ceea ce priveste luminozitatea, sistemele de supraveghere analogice inca nu au fost depasite de sistemele IP. O camera analogica va capta imaginea la fel de bine si pe timp de zi si pe timp de noapte, in timp ce una IP va functiona mult mai bine in lumina puternica. Pe de alta parte, claritatea imaginii in cazul unui sistem de supraveghere IP este net superioara unuia analogic.

Aceste doua aspecte fac sistemele IP sa fie excelente pentru spatii de birouri sau comerciale si pe cele analogice bune pentru casa sau proprietati mici. De asemenea, distanta este un factor care afecteaza calitatea imaginii in cazul camerelor analogice de aceea curtile mici sunt usor de acoperit, insa pentru o parcare de supermarket sau un depozit sunt problematice. In general, camerele IP pot avea pana la 10MP, in timp ce analogicele 0,5MP.

Decizia se afla in mainile voastre, insa recomandarea, indiferent de tipul de proprietate pe care il detineti este sa optati pentru sisteme de supraveghere IP pentru ca sunt mai practice, ofera calitate mai buna a imaginilor redate, pot fi accesate de oriunde si sunt simplu de instalat si utilizat.  

 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...