Cum arata apartamentul minimalist al unui burlac

Nu oricine poate locui singur, dar cei care reusesc sa o faca au oportunitatea de a-si crea, dupa bunul plac, un spatiu ideal in care creativitatea si stilul sunt la ele acasa. De la mica masa din bucatarie care e scaldata de razele soarelui de dimineata si pana la canapeaua atat de comfortabila din camera de zi, fiecare spatiu este perfect valorificat intr-un mod care face ca stilul minimalist sa nu para a fi atat de minimal pe cat il recomanda numele. Camera de zi si bucataria sunt unite intr-o singura camera, care la randul ei poate sa comunice cu balconul inchis si special amenajat ca loc unde se poate face siesta. 


Deschide Galeria

Culori vibrante ca verdele deschis si galbenul sunt folosite cu moderatie, pentru a cu contrasta prea puternic cu tonurile neutre ale tesaturii canapelei si cu peretii albi cu textura de caramida nefinisata. Totul pentru a da impresia de "open space" si de o ambianta relaxata. Bucataria are multe dulapuri unde se pot depozita cele necesare pentru gatit, iar faianta de culoare verde deschis este integrata perfect in decor pentru a nu da senzatia de supraincarcare.

Citeste si 30 de idei pentru livinguri minimaliste

Masa, sub forma unui mic bar, este special amplasata pentru ca proprietarul sa poata lua o gustare in timp ce se uita la televizorul amplasat pe peretele din fata. Balconul de dimensiuni rezonabile este amenajat pentru a se putea amplasa lejer o masa pentru 4 persoane, iar cu niste jaluzele potrivite acesta se transforma intr-un spatiu perfect unde se poate cina cu prietenii.

Dormitorul are o canapea extensibila si foarte comoda care-l poate transforma in sufragerie in doar cateva minute. Sifonierul de cunoarea lemnului imbinat cu dulapul de culoarea alba creeaza un contrast interesant. Un mic raft de carti de o forma cel putin neobisnuita, o masuta de cafea de sticla, o lampa rosie amplasata intr-unul din colturile camerei, si cateva ilustratii inramate puse pe perete fac ca interiorul sa para unul cu stil, personalizat, care spune multe despre cel care locuieste in acest apartament. Si nu in ultimul rand baia, cu gresia de culoarea cuprului si formele drepte ale lavoarului si vasului de toaleta dau un aer de unicitate incaperii.

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...